Ali Babacan önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA)  Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hız verirken geçtiğimiz hafta Çanakkale İl Başkanlığı belirlendi. Çanakkale Kurucu İl Başkanı olarak ataması gerçekleştirilen  Avukat Berkan Karaca Ankara’da yeni görevinin ilk gününde Anıtkabir’i ziyaret ederek görevine başlamıştı.  DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı olan Berkan Karaca, Partisinin tanıtımı ve programı hakkında bilgi vermek amacı ile gerçekleştirdiği Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Boğaz Medya’yı ziyaret etti.

Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan liderliğinde geçtiğimiz aylarda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA)  Partisi il ve ilçe  teşkilatları kurulma çalışmalarını hızlandırdı. İl İl teşkilatlanmaya başlayan yeni partinin Çanakkale İl Başkanlığına ise Avukat Berkan Karaca getirildi. Karaca önderliğinde kurulan Çanakkale DEVA Partisi İl Başkanlığı, 6 kişilik kurucu üye ile teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Ankara’da kendisine verilen görevin ardından ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden Kurucu İl Başkanı Av. Berkan Karaca, Çanakkale’ye dönmesi ile de parti tanıtma ve teşkilatlandırma çalışmalarını hızlandırdı. Partinin tanıtılması, faaliyet programları, kuruluş amacı ve hedefleri hakkında bilgi vermek amacı ile Yönetim Kurulu İl Başkanı Av. Berkan Karaca önderliğinde Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiryor. Bu kapsamda Boğaz Medyayı da ziyaret eden Kurucu Başkan Av. Berkan Karaca ve yönetim, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldiler.  Yapılan ziyarette konuşan DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, “Geçen hafta 6 kişilik kurucu heyet ile Ankara’ya gittik. Ben il başkanı olarak atandım. Şuan teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ilk önce değerli basın emekçilerini, gazetecilerimizi ziyarete başladık. Onların destelerini, fikirlerini önemsediğimiz için ilk buralardan başladık” dedi.

Çanakkale ve ülke gündeminin konuşulduğu, DEVA Partisinin misyonu ve hedefi hakkında bilgilerin verildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı da Kurucu Başkan Av. Berkan Karaca ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  görevlerinde başarılar diledi.
 
İsmail Şen