Çanakkale Belediyesi, Kültür etkinlikleri kapsamında her ay gerçekleştirdiği konserleri bu yıl Koronavirüs nedeni ile sosyal medya üzerinden gerçekleştiriyor. Haziran Ayı Sosyal Kültür Etkinlikleri kapsamında yerel grupların sahne aldığı 6 Konseri de salgın nedeni ile sosyal medya üzerinden varandaşlar ile buluşturacak.

Çanakkale Belediyesi, vatamndaşlara yönelik her her ay tiyatro,konser ve diğer alanları kapsayan bir dizi etkinlik gerçekleştşirirken Koronavirüs nedeni ile son bir kaç aydır çalışmalar gerçekleştirilemiyor. Çin'de başlayarak dünyaya yayılan Koronavirüsü ülkemizde de görülen vaka nedeni ile Salgının yayılmasını önlemek amacı ile konserler başta olmak üzere bir çok etkinliğin yapılmaması kararlaştırıldı. Pandemi sürecinde evde kalan vatandaşlara yönelik Sosyal Medya üzerinden üzerinden Konser yayınlanan Çanakkale Belediyesi, konser serisine Haziran ayı boyunca da devam edecek.

Çanakkale Belediyesi, yerli grupların yer alacağı sosyal medya konserleri kapsamında Haziran ayında 6 konser gerçekleştirecek. İlk konser bugün Ekin Erdem'in sahne alması ile başlıyor.  9 Haziran 2020 Salı günü Foya, 12 Haziran 2020 Cuma günü Tamer Gönen, 16 Haziran 2020 Salı günü Külüstür, 19 Haziran 2020 Cuma günü Serkan Ferat, 3 Haziran 2020 Salı günü ise  Ümit Olgun ve Paryalar,  26 Haziran 2020 Cuma günü ise Pickup grubu sahne alacak. Yerel Müzih Gruplarının sahne alacağı konserler  Çanakkale Belediyesi YouTube ve Facebook hesapları üzerinden saat 17.00 itibariyle  yayınlanacak.
 
Şerife Erdem