Çanakkale İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Türk Kızılayı Çanakkale Kan Bağış Merkezi ortaklığında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılay’ı 81 İlde Gerek Kamu Kurumları, gerek Sivil Toplum Kuruluşları, gerekse diğer imkanlarla gönüllü bağışçılardan acil durumlar için kan topluyor. Bu kapsamda Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi ile Çanakkale Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen bağış kampanyası kapsamında Müdürlük personeli kan bağışında bulundular.  Daha önceki yıllarda da kan bağışı kampanyaları düzenleyerek Kızılay'a destek veren Çanakkale Çevre ve Şehircilik  İl Müdürlüğü, İl Müdürü Ömer Bolat’ın da katılımı ile hizmet binasında kan bağışını gerçekleştirdiler.  Gerçekleştirilen kampanyaya müdürlük personeli yoğun ilgi gösterirken, Personelin yanı sıra, İl müdürlüğüne hizmet almaya gelen vatandaşlar da kan bağışında bulundu.
Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyasında ilk kan verenler arasında yer alan Çevre ve Şehircilik  İl Müdürü Ömer Bolat, kampanya hakkında yaptığı açıklamada “Türk Kızılayı Çanakkale Kan Bağışı Merkezi ile düzenlediğimiz kampanyalarla personelimizde kan verme bilincini geliştirip, insanlık adına güzel bir şeyler yapmayı, sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmeyi, kan ihtiyacı olanlara yardım etmeyi hedefliyoruz. Kan Bağışı kampanyasına katılan personelimize ve duyarlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
İsmail Şen