Biga Gelişim ve Gençlik Spor Kulübü  sporcusu Mustafa Anıl Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen Komple Atlet Ligi Finali ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olarak Milli Takıma seçildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Komple Atlet Ligi Finali ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası'na katılan Biga Gelişim ve Gençlik Spor Kulübü  sporcusu Mustafa Anıl Korkmaz başarılı bir performansın ardından Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada derece alan Korkmaz Milli Takıma da seçildi.
Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, şampiyon olan Mustafa Anıl Korkmaz’ı tebrik ederek “Biga Belediyesi olarak destek verdiğimiz Biga Gelişim ve Gençlik Spor Kulübü'nün başarısı hepimizi gururlandırdı. Kulüp sporcularından Mustafa Anıl Korkmaz kardeşimizin İstanbul'da düzenlenen Komple Atlet Ligi Finali ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olduğunu ve Milli Takım’a seçildiğini öğrendik, gururlandık. Mustafa Anıl kardeşimizi tebrik ediyor, Bulgaristan’da düzenlenecek yarışmada başarılar diliyorum. İlçemizin çocuklarının sporla haşır neşir olması, sporun ve sporcunun desteklenmesi noktasında taşın altına elimizi koymaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
İsmail Şen