Gültekin Yıldız’ın yerine  Çanakkale AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Naim Makas, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında  geçtiğimiz hafta Biga, bu hafta ise Çan İlçesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılımı ile gerçekleştirilen mülakatın ardından, istifa eden Gültekin Yıldız’ın yerine AK Parti İl Başkanlığına getirilen Naim Makas, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında Çan İlçesini ziyaret etti.  AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, Çan ziyaretine ilk olarak Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ile başladı.
Çan Ziyaretinde yeni il başkanı Naim Makas’a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan, Çan Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik, Çan Gençlik Kolları Başkanı Deniz Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin, Murat Okan, Şevki Demir, Yeşim Bayram ile yaptıktan sonra İmam Gazali eşlik etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İl Başkanı Makas ve beraberindekiler Çan İlçe Teşkilatı ile parti binasında bir araya geldiler. Yeni İl Başkanı Makas, İlçe Yönetimi ile de bir toplantı gerçekleştirerek, partinin yol haritasını anlattı.
 
Şerife Erdem