Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olduğu 2019-2021 Erasmus+ KA201 "Bilişim Teknolojileri Aracılığıyla İngilizce Dil Öğretiminin Desteklenmesi" isimli projenin ortağı olan Bulgaristan'dan İnitsiate Dnes Eğitim Birimi Proje temsilcileri, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ı Ziyaret etti.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olduğu 2019-2021 Erasmus+ KA201 "Bilişim Teknolojileri Aracılığıyla İngilizce Dil Öğretiminin Desteklenmesi" isimli projenin ortağı olan Bulgaristan'dan İnitsiate Dnes Eğitim Birimi Proje temsilcileri Slaveyko Marinov Slavkov ve Lidia Stefanova Vasileva, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ı ziyaret etti. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Eyyup Bostancı ve Ar-Ge öğretmenlerinin de eşlik ettiği ziyarette, 2020 Mart ayında Çanakkale de yapılacak olan proje toplantısı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunularak planlamalar yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Bulgaristan Proje temsilcilerinden  Slaveyko Marinov  Slavkov" İmzalanan bu proje diğer projeler için ilk başlangıç teşkil etmektedir. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile başka çalışmalar gerçekleştirmekten memnuniyet duyarız" dedi.
Çanakkale İl Müdürü Ferhat Yılmaz " Bu proje ile dil öğrenme becerilerini bilişim destekli geliştirecek bir çalışmanın içerisinde olmaktan heyecan duymaktayım. İnanıyorum ki bu projeden başka bir proje daha çıkacaktır." dedi. Erasmus + KA201 "Bilişim Teknolojileri Aracılığıyla İngilizce Dil Öğretiminin Desteklenmesi" isimli projeye Türkiye, Sırbistan, Portekiz ve Bulgaristan katılacak.

 


Kaynak: Haber Merkezi