Kurultay Sürecine Giren Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale’deki Delege Seçimleri,  kepezde başladı.  Sandık başına geçen üyeler, İl Başkanlığı Kurultayında Oy Kullanacak Delegeleri Seçtiler.

Kongre sürecine girmeye hazırlanan CHP Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatı İl Başkanlığı Kurultayında oy kullanacak delegeleri seçtiler. Kepez Düğün salonunda gerçekleştirilen oylamaya üyeler büyük ilgi gösterdi.  Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık Kepez’de Yapılan Delege Seçimleriyle İlgili açıklama yaparak seçimlerin şölen havasında geçtiğini belirterek katılım gösteren tüm üyelere teşekkür etti. Uyanık “Üyelerimiz seçimlerde oylarını kullanıp delegelerimizi  belirleyerek İlçe kongrelerinde  oy kullanacak delegelerin seçilmesi ile de İlçe kongreleri gerçekleşecek. Bu şekilde kongre sürecini gerçekleştirmiş olacağız” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık sonraki süreçte yaşanacak seçimler hakkında da bilgi vererek, Kepez’in ardından bir hafta sonra 16 Kasım Cumartesi günü merkez İsmetpaşa Mahallesi’nin seçimini Çataltepeliler Dernek Lokali’nde yapacaklarını bildirdi. Ayın 17’sinde Pazar günü Esenler Mahallesi’nde, 20 Kasım Çarşamba günü ise Kemalpaşa, Fevzipaşa ve Namıkkemal Mahalleleri delege seçimlerinin gerçekleşeceğini ifade eden Uyanık, 23 Kasım Cumartesi Cevatpaşa Mahallesi, 24 Kasım Pazar günü de Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde Barbaros Mahallesi seçimlerinin yapılacağını söyledi. Seçim takvimine göre 16 Kasım Cumartesi Saat 10’da Çataltepeliler Dernek Lokali’nde seçim süreci devam edecek. seçimler, Kasım’ın 24’üne kadar kentin diğer mahallelerinde de gerçekleştirilecek.
 
Birol Arslan’da Oy Kullandı
 
CHP Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatının İl Başkanlığı Kurultayında oy kullanacak delegeleri seçimleri kepezde başlatıldı. Düğün salonunda gerçekleştirilen oy kullanımına katılan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da oy kullandı.
 
Adem Y. Bağ