Biga ilçesinde faaliyet gösteren Dr. Leman Başarı Anaokulu velileri ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı seramikler düzenlenen sergi ile görücüye çıktı. Sergide sanatseverlerin beğenisine sunulan seramikler yoğun ilgi gördü.

Biga ilçesinde faaliyet gösteren Dr. Leman Başarı Anaokulu velileri ve öğrencileri tarafından Eğitim Öğretim süresi boyunca yapılan seramikler düzenlenen sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Biga Pakt Plus AVM'de gerçekleştirilen açılış törenine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve çok sayıda davetli katıldı.

Dr. Leman Başarı Anaokulunun kurulduğu 2011 yılında veli ve hayırseverlerin desteğiyle açılan Seramik Atölyesinde her sene kurs veriliyor. Öğrenci ve velilerin yararlandığı kursa katılan kursiyerler birbirinde güzel seramikler yapıyor.  Her yıl olduğu gibi bu sene de açılan, veli ve öğrencilerin katılımı ile bir yılını dolduran seramik kursiyerleri oluşturdukları eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu. Yapılan sergi açılışında gerçekleştirilen konuşmalarda seramik kursu hakkında bilgiler verildikten sonra kurdele kesimi gerçekleştirerek açılışı yapıldı. Sergi alanını gezen protokol üyeleri hem kurs hem se sergideki seramikler ile ilgili bilgi aldı.
Adem Y. Bağ