Spor

Sağlık çalışanları iyilik için koşuyor

Bu yıl yedincisi gerçekleşen New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K koşusunda yine Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği birinci oldu.

New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K koşusunda üç yıldır erkek koşucular arasında yaş grubu kategorisinde birincilik ile sporda da Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin adını duyuran satın alma memuru Murat Yılmazer, bu yılda madalyayı kimselere bırakmadı.
            Üç yıldır erkekler grubunda sağlık camiasının ismini duyuran Murat Yılmazer’ e bayan çalışanlardan da destek geldi. Ard arda kutlanan “Hemşireler ve Anneler Günü” sebebiyle "İyilik için koş" sloganıyla 7. New Balanca Bozcaada Yarı Maratonu ve 10 KM koşusunda; Gelibolu Devlet Hastanesinde görev yapan Nilgün Tez 10K Bayanlar arası yaş grubu kategorisinde 37’ nci, Ezine Devlet Hastanesinde görevli Serpil Korucu da 21K Bayanlar arası yaş grubu kategorisinde 44’ ncü olarak “Bayanlar olarak yarışta bizde varız” dediler.
            Gerçekleşen koşu ve alınan dereceler ile ilgili olarak Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, sağlıkta sporun öncülüğünü üstlenen sağlık camiası çalışanlarına teşekkür ederek, “sağlıkta olduğu kadar sporda da adımızı duyurmaları ve dünya olarak obezite mücadele ettiğimiz şu günlerde topluma örnek faaliyetlerde bulunmalarından dolayı çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum. Başarıları daim olsun.” dedi.