Spor

Şampiyon Öğrenciler Ödüllendirildi

Çocukların algılarını, hafızalarını, bilişsel becerilerini geliştirmek ve güçlendirmek için   oluşturulan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda dereceye giren  Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencileri okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Öğrencilerin  düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerin yeteneklerini geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi ve daha bir çok nedenden dolayı Çanakkale 18 Mart İlkokulunda  Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvası gerçekleştirildi.  Okulda gerçekleştirilen  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda birinci olan öğrenciler için düzenlenen ödül töreni ile dereceye girenlere madalya ve ödülleri verildi.

 Törene, sınıf öğretmenleri Arzu Ceylan, Raşit Zengin, Murat İş, Zeka Oyunları koordinatör öğretmeni Hüsna Asya Çobanoğlu ve Okul Müdürü Ethem Turan katıldı. Demir Özcan, Göktuğ Safa Berçin ve Esila Özener isimli öğrenciler, turnuvada gösterdikleri başarıyla birinci olmalarının gururunu yaşadılar. Tören sırasında, öğrencilere English Express kurum müdürü Uğur Aydoğdu tarafından ücretsiz kurs hediye edildi.

 

Burcu Erdal