Spor

Şampiyon Öğrencilerden Kaymakam Alper Taş’a Ziyaret

Voleybol Turnuvasında İl Birincisi olan Bayramiç Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi kız voleybol takımı Kaymakam  Alper Taş'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  2022-2023 Okul Sporları kapsamında Çanakkale il genelinde düzenlenen voleybol müsabakalarında, Genç Kızlar A Kategorisinde birinci olan ve 11-14 Ocak 2023 tarihlerinde Çanakkale' de düzenlenecek olan turnuvada Çanakkale’yi bölgesel olarak  temsil etmeye hak kazanan, Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, Kaymakamımız Alper Taş’ ı ziyaret etti. Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Çakırer ile birlikte gerçekleşen ziyarette  öğrenciler çalışmaları hakkında  Kaymakam Taş’a bilgiler vererek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette hem okul hem de spor ile ilgili öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Alper Taş,  Voleybol takımı sporculerıne, yöneticilerine ve okul yönetimine başarılar diledi. il bazında kazandıkları başarılardan dolayı tebrik eden Kaymakam Alper Taş,  Çanakkale' de düzenlenecek olan Bçlge birincilik müsabakalarda da  başarılar diledi.
Burcu Erdal