AK vekil Gider, Biga’ dan çok dikkat çekici bir çıkışa imza attı;

İktidar partili Milletvekili Ayhan Gider’ in, kullandığı bir ifadesi, tüm Siyasi partileri hedef alacak türden geldi.

Gider’ in, adeta ‘Hodri meydan’ çekercesine ettiği o söz, tam da şöyle oldu.

“Kendisini AK Parti kadar ispat edebilen başka parti yok”

Memleketi Biga’ da, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalara imza atan iktidar partili Milletvekili Ayhan Gider; “AK Kadınlara güveniyorum. Elbirliğiyle kazanacağız” dedi. 

LİSTE KÜSKÜNLERİNE AÇIK ÇAĞRI;

31 Mat seçimleri için oluşturulan aday listelerine ilişkin de konuşan Gider teşkilatlara şu çağrıda bulundu; “Her seçim liste tartışması olur, listeye değil seçime odaklanın”

----------------------------------,

AK kadınlara, Net Mesaj

“EL BİRİLĞİ İLE KAZANACAĞIZ”

-----------------------------------

İktidar partili vekil Ayhan Gider, memleketi Biga’ dan ses verdi. Ak kadınlara olan güvenini dile getirip, “El birliği ile kazanacağız” dedi.

Çanakkale’nin en büyük ilçesi Biga’da,  partililerle bir araya geldiği toplantıda önemli çıkışlara imza atan Milletvekili Ayhan Gider Partisinin, 20 yılı aşkın süredir tek başına iktidar olduğunu ve bu süreçte defalarca seçim, referandum geçirildiğini hatırlattı.

Muhalefeti hedefine alan Gider, “ ‘Tek adam rejimi’ sözünü dilinden düşürmeyenlere, şunu söylemek gerek;  ‘herhalde dünyada kendisini seçimle bu kadar ispat eden bir parti yoktur.” diyerek seslendi.

  “BURALARI RANT ÇETELERİNE BIRAKMAYA NİYETİMİZ YOK”

İktidar partili Milletvekili Ayhan Gider’ in, kullandığı bir ifadesi, tüm Siyasi partileri hedef alacak türden geldi.

Gider’ in, adeta ‘Hodri meydan’ çekercesine ettiği o söz, tam da şöyle oldu.

“Kendisini AK Parti kadar ispat edebilen başka parti yok”

Memleketi Biga’ da, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalara imza atan iktidar partili Milletvekili Ayhan Gider; “AK Kadınlara güveniyorum. Elbirliğiyle kazanacağız” dedi. 

31 Mat seçimleri için oluşturulan aday listelerine ilişkin de konuşan Gider teşkilatlara şu çağrıda bulundu;

“Her seçim liste tartışması olur, listeye değil seçime odaklanın”

Seçim takvimi hızla ilerler iken, siyasetçilerin sahadaki propaganda çalışmaları da ayrı bir hız kazandı.

İktidar ve muhalefet partiler, sandığa odaklandı. 

İktidar partili vekil Gider, memleketi Biga’ da AK kadınlar ile biraya geldi, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Gider, bu seçime katılan mevcut belediye başkanlarının, pandemi nedeniyle kötü bir dönem geçirdiğini, üretim zincirlerinde aksamalar olduğunu, muhalefet belediyelerinin bunu bir şikayet sebebi olarak gördüğünü belirtip, AK Partili belediyelerin bunu iş yapma fırsatına çevirdiğini dile getirdi.

AK vekil Gider, “Mevcut belediye başkanımız olsa da olmasa da parti olarak sıkça anket yapan ve kamuoyunun görüşüne başvuran bir partiyiz.

Aday belirleme sürecinde de bu anketler yapıldı. Biga belediye Başkanımız Bülent Erdoğan,  bu süreçte kendisi dedi ki ‘Eğer benimle ilgili bir sıkıntı varsa, ben hiç aday olmam’.

Bu sözleri bir başka partide duyamazsınız. Kimler kimler var, koltuktan usulü ile gitse bile ortalığı yıkıyor.  Yaptırdığımız farklı anketlerden çıkan ortak karar, Bülent Erdoğan’ın çalışmasında ve vatandaşla iletişiminde problem yok.

Tanıtım ve reklamı sevmiyor. Biliyorum ki Bülent Başkan bu seçim sürecinde yine ‘Şunu yaptık’ diye anlatmayacak. O görev AK kadınlarımızda olacak. Şu 5 yılda yapılanları ev ev anlatmak sizin göreviniz. Bizim kadın kolları teşkilatımız her zaman büyük bir özveriyle çalışır. Bu seçimde de seçimi kazanacaksak, yine ben veya Bülent Başkan değil, kadın kollarımız kazanacaktır.”

AK vekil Gider, Biga’ dan ses verdi;  “BURALARI RANT ÇETELERİNE BIRAKMAYA NİYETİMİZ YOK” dedi.

Milletvekili Gider, Türkiye gibi ülkelerde her seçimin ayrı bir gündemi olduğunu vurguladığı konuşmasında; “Her seçime bir baskı altında giriyoruz. Şu anda Çanakkale ve Biga’da bu şekilde hizmet üreten, vatandaşların hakkını koruyan, ilini, ilçesini koruyan insanlar çok istenmiyor. Köprüden sonra burada rant olsun isteniyor, farklı farklı gruplar gelsin isteniyor ama buraları rant çetelerine bırakmaya niyetimiz yok. Burada yaşayanlar, bu hizmetlerden gayet mutlu. Şartların değişmesini de iyiye gitmesi hariç istemiyor. Dolayısıyla bu seçim biraz daha çetin geçecek. CHP ve onu destekleyen gruplar daha farklı yerlerden saldırmak isteyecekler. Elbirliğiyle bunlara izin vermeyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Teşkilatlara net sözlerle mesajlar veren AK vekil Gider;   “KOŞAMADIĞIMIZ HER GÜN BİGA’YA ZARAR VERİYORUZ DEMEKTİR”  dedi.

Önümüzdeki 5 sene iktidardan uzak bir Biga’nın daha sonraki 25 senede telafi edilemeyecek bir zarara gireceğini savunan milletvekili Gider, şöyle dedi;

“Bu seçimi kazanmak, Bülent’e lazım değil. Bu seçimi kazanmak, Biga’ya lazım. Bu seçimde bir yol kazası olursa, bunun vebalini ödeyemeyiz. Bu, Ahmet-Mehmet olayı değil. O listeye o mu girdi, bu mu geldi gibi laflar her seçim olur. Bunlar laf-ı güzaf. Tek bir gerçek var Biga’nın bize, bizim Biga’ya ihtiyacımız var. Koşamadığımız her gün, sadece adayımıza veya partiye değil, Biga’ya zarar veriyoruz demektir. Oy isteyemediğimiz herkesin vebali var demektir. Nereye derseniz, ben sizin yanınızda sokak sokak dolaşmaya varım. Hep yanınızda olacağım. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Biga Hükümet Meydanı’nda yine kutlama yapacağız”

Cuma Deren