Emniyet güçleri, Bölücü Terör örgütlerine maddi destek sağladığını belirlediği hainleri tek tek enseledi.

Kahraman emniyet güçlerimizin tümünden söz eden ismi aldı düzenlenen operasyon;  ‘Kahramanlar’

Tam 9 ilde gerçekleşti bahsettiğim bu büyük operasyon!

Terör örgütüne maddi destek veren 88 kişi böylelikle gözaltına alındı.

Detaylardan İçişleri Bakanı sayın Yerlikaya söz etti. Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonlarında; 88 BTÖ mensubunun yakalandığı bilgisini paylaştı sosyal medyasından.

Gözaltına alınan şahısların, bölücü terör örgütüne üye olduğu ve terörizme maddi kaynak sağladıkları tespit edilince, enselendi her biri tek tek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

Bölücü Terör Örgütüne üye olma, Yardım-Yataklık Etme ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet, suçlarına yönelik Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kahramanlar" adını taşıyan operasyonları kapsamında;  88 BTÖ mensubu şüpheli şahsın yakalandığını belirtti.

9 İLDE, EŞ ZAMANLI,,

Tam, 113 ADRESE BASKIN DÜZENLEDİ EMNİYET GÜÇLERİ..

Sayın Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili kamuoyuna bilgilendirdiği açıklamasında, çok önemli bir mesaj da verdi diyebilirim..

Şöyle dedi sayın bakan; "Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz.”

Tüm dünya tanık oluyor, Türk Emniyet Güçlerinin kararlılığına. Huzur ve güven ortamının her daim sağlanması için, gecelerini gündüzlerine katan Emniyet güçlerimiz, suç ve suçluya göz açtırmıyor. Hepsine ayrı ayrı diyelim Maşallah…

Sayın bakan, Kamuoyu bilgilendirmesinde, Bitlis Valiliği ve Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Başkanlığı tarafından, Bitlis merkezli başlayıp, 9 ili kapsayan operasyondan söz eder iken;

 

“Bitlis, Van, Siirt, İstanbul, Mersin, Muğla, Adana, Mardin ve Düzce olmak üzere toplam 113 adrese yönelik yapılan Kahramanlar operasyonlarında 88 şüpheli şahıs yakalandı.” diyordu.

Ülkenin bir köşesinden, bir diğer köşesine, adı  ‘Kahramanlar’ konulan operasyon ile, bölücülerin maddi kaynakları kurutuldu kısacası.

İsimleri tek tek belirlenenler, özetle;  TERÖRİSTLERE MADDİ YARDIM SAĞLAMIŞLAR..

Bu noktada, şahsen diyebilirim ki; “Hainlikte diz boyu..”

Maddi kaynak sağlamakla kalmamışlar bu isimler.. Bölücü Terör Örgütüne üye de olmuşlar. Pes yani..  Boşuna demedim zaten; ‘Hainlikte diz boyu’

Bölücü Terör Örgütlerine, yardım ve yataklık ettikleri, Terörizme finansman sağladıkları tespit edilen kim var ise, Emniyet güçlerimiz sobeliyor, tepelerine biniyor. Yine öyle oldu.. Hey Maşallah..

Bu arada, yapılan operasyonlarda;

5 adet AK 47 tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda örgütsel yayın da ele geçirilmiş…

Sayın Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımında;

 “Operasyonu koordine eden Bitlis Valimizi, Bitlis Cumhuriyet Başsavcımızı, Operasyonu gerçekleştiren, Bitlis İl Jandarma Komutanlığımızdaki Jandarmamızı, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki Polisimizi ve MİT Başkanlığı Operasyon Ekibimizi yürekten tebrik ediyorum.

ALLAH AYAKLARINIZA TAŞ DEĞDİRMESİN…

Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Milletimiz sizinle iftihar ediyor.

Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz." İfadeleri eşliğinde, kahramanlarımızdan övgü ile söz ediyordu.

Ülkemizin her bir köşesinde, sıcak, soğuk demeden,  şartlar ne olursa olsun, Vatandaşının huzur ve güveni için görev yapan Emniyet güçlerimiz, her gün yeni bir kahramanlık tarihi yazıyor vesselam.. Yine diyorum, her birine hey Maşallah…