Yenetimsellik sorgulanabilir bu noktada.. Yerel Yönetim...

Lakin, yaşanılyan doğal bir durum. Metrekareye, 125 kg. yağış düşünce, yereli geneli, yönetim ne yapsın?..
Bazı görüntüler izledim ana haber bültenlerinde..  
Biliriz ki; VENEDİK' DE GONDOL' LAR yüzer,.
Görüntülerde görülen ise; İSTANBUL SOKAKLARINDA ARABALAR yüzüyor...
Her yağışı sırasında, Rabbim korkutmadan yağdır, Afat yaşamayalım diye dua ederdi büyüklerim.. Ne de haklılar imiş meger...
Bir not aktarayım.. Önceki gece şiddetli şekilde Mega kent' te etkili olan sağanak üzerine.
Yağış etkili olduğu dakikalarda açıklama geldi. "İstanbul Valiliği: AFAD'a 1150 su baskını ihbarı yapıldı. Can kaybı veya yaralı yok." Bilgisini sundu kamuoyuna ilk anlarda.
İstanbul' da hısım akrabası yaşayanların, gönlüne su serpiyordu bu ifadeler.
İstanbul Havalimanı uçak park alanlarının bulunduğu bölgeye yıldırım düştü bu doğal afat sırasında. . Olaydan etkilenen iki personel tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Rabbim şifa versin..
Sanağak etkisi altında kalan Trakya'dan üzücü haberler geldi. Başka illerimizde de olduğu gibi, can kayıpları ve kayıplar vardı çünkü.
Sağlık Bakanı Koca, Kırklareli'de sel nedeniyle kaybolan kişileri arama çalışmalarının 310 kişilik ekiple devam ettiğini duyurdu bu anlamda..
İstanbul Valiliği yağıştan söz eder iken, rakam verdi. Metrekareye 125 kilogram yağışın düştüğünün tespit edildiği bilgisini paylaştı kamuoyu ile..
Bu arada, yağış sırasında ve sonrasında sokakları basan sel sularını alatır bazı görüntüler hakikaten çok ürkütücü idi.
Saatler ilerledikçe gelen bilgiler üzücü idi. Çürnkü; İstanbul' da, Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde birer olmak üzere iki kişi hayatını kaybetmişti. Allah rahmet eylesin.  12 vatandaşımızın da yaralandığı bilgisi düştü haber ajanslarından.
Su Baskınlarında ilk belirlemelere göre 1.754 ev ve işyeri olumsuz etkilenmiş.. Mal bi şekilde geri  gelir... Buna da şükür.
Selden kısmen etkilenen Başakşehir Devlet Hastanesi ile Çam ve Sakura Hastanesi’nde sağlık hizmetleri aralıksız devam etti. Devletimiz var olsun, sağ olsun..
BİRAZ DA SİYASET...
OLMAZ Kİ ZATEN 'SİYA - SET - SİZ!?!..'
Bu aralar, bazı liderlerin sözleri: pek anlaşılır gibi değil.. (Bence tabi ki.. Sizleri bilmem..)
Özür dilemeler vesaire ifadeler.. 
Seçi sonrası dağılan Altılı masanın taraflarından, İYİ Parti Genel Başkanı sayın Akşener; katıldığı bir TV programında, gazeteci Altaylı’ nnı konuğu oldu. Siyaset gündemi üzerine sözler etti.
 “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor.” dedi mesela.. Kişi bilmez mi zaten kendini..
İYİ Parti lideri Meral Akşener: “4 lider Kemal Bey’in adını verdi. Ben anket sonuçlarını araştıralım, vatandaşın sesini dinleyelim dedim.” Şeklindeki çıkışını yine tekrarladı. Bu da ilginç geldi bana..Bunu bilmeyen kalmamıştı zaten.
Sayın Akşener; “Kemal Bey, ‘tamam o zaman biz 5 lider imzalarız, siz imzalamayın’ dedi. Masadan kalktım.” Hatırlatmasında da bulundu. Seçimden aylar sonra, yine , yeniden!?!..
Alışkanlık yaptı artık zam haberleri.. Akaryakıt zamlandıkça., toplu taşıma ücretleri de zamdan nasibini alıyor.
Avrupa sınırından, geldi bu kez %40’ lık zam haberi.  Edirne’de toplu ulaşıma yüzde 40 zam!
Er yerde olur da, Trakya’da olmaz mı be ya.... 
Te büle, beklenendi, Trakya’da da bülesi zam….