Dahası da olsa keşke... Bir bilğilendirme düştü mail adresime. İçeriği anlatır başlık; 'Kamuya Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Ataması'

Bu başlığı okur okumaz ilk ifadem şu oldu; Dahası da olsa keşke...
Terörle mücadelede, on binlerce gencimizi Şehit verdik.Mehmetçiğimiz, Polisimiz, Subayımız, Uzman er erbaşımız ve dahası Öğretmenlirimiz şehit düştü Vatan uğruna..
Şehit ve gazilerimizen yakınları için  için hayata geçen her projeyi hiç düşünmeden alkışlarım arkadaş.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü şehit yakını, gazi ve gazi yakını toplam 602 kişinin ataması yapılacağından söz eden bahsettiğim bu bilgi notunda özetlenen o güzel  amacı, hadi gel de alkışlama yani.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek törende, hak sahiplerinin atamasının öğrenim durumlarına göre yapılacak.. Bu da satır arası bir not diyeyim.
Hak sahiplerinden 200’ünün ataması avukat, biyolog, büro personeli, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, hemşire, hemşire yardımcısı, kimyager, Kur’an kursu öğreticisi, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, programcı, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, sosyal çalışmacı, sosyolog, veteriner sağlık teknikeri, teknisyen ve tekniker unvanlı kadrolara gerçekleştirilecek.
Kısacası Ataması yapılacak hak sahiplerini 269’un memur, 107’si hizmetli ve 26’sı  da sürekli işçi unvanlı kadro sahibi olacatklar.. Hayırlı olsun.. Şehidri,g azim.. Gözün arkanda kalsanı. Yüce Devlet, senin bize emanetlerine iş imkanı da sağlar, aş da...