“DOYA DOYA KUCAKLAŞMAYA”

Pandemi’de sona gelindi.  Mesafe kalktı, Maske gitti.
Covid-19’ un sonu adeta geldi. Başladığı günden buyana, toplumu bilgilendiren paylaşım ve açıklamaları ile Türkiye kamuoyunun adeta adını ezber ettiği Prof. Dr. Alper Şener, yaptığı bir paylaşım ile yüreklere su serpti.
“BU BAŞARI HEPİMİZİN..!”
Alper hoca, Pandemi sürecindeki uğraşları nedeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ dan teşekkür plaketi alan isimlerden biri oldu.
Reis ile birlikte çekilen fotoğrafının atına; “Ve final… Covid-19 pandemisin de dile kolay 113 toplantı (çoğu online) sonrasında,  bugün artık Bilim Kurulu olarak yüz yüze toplandık…
Ardından da Sağlık Bakanımız başkanlığında Cumhurbaşkanımız tarafından kurul üyelerine külliyede toplantı sonrası plaket takdimi yapıldı…
Bu başarı aslında tüm sağlık çalışanlarının ve milletimizin… Büyük fedakarlıklarla elde edildi…” ifadesini kullandı.
PANDEMİ’DE FİNAL,
“BİRLİKTE KAZANDIK…”
Türkiye, zoru başardı. Sağlık camiası gibi, milletin fedakarlıkları ile zor günler artık geride kaldı. 
Bilim Kurulu, aylar sonra ‘yüz yüze’ toplandı. Pandemi savaşçılarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşekkür plaketlerini sundu.
İki yıl kucaklaşmayı, bayramlarda buluşmayı, dahası anne baba ile evladı, aylarca birbirinden mahrum eden Cocid-19’ için, uzman isim yüreklere su serpen paylaşıma imza attı.
Covid-19’ un sonu adeta geldi. Başladığı günden buyana, toplumu bilgilendiren paylaşım ve açıklamaları ile Türkiye kamuoyunun adını ezber ettiği Prof. Dr. Alper Şener, yaptığı bir paylaşım ile yüreklere su serpti.
Biz yaşayanlar için, Panndemi gelecek kuşaklara anlatılacak kötü bir anı olsa da, adlarını unutmayacaklarımız için, büyük bir gurur da olacak.
Misal ben.. Alper hocanın adından hep ekinde dualar ile söz edeceğim.. Allah razı olsun diyeceğim.. Doktor eşim Şermin’ de dahil, tüm sağlık çalışanlarından hep övgü ile söz edeceğim.  
 
“BU BAŞARI HEPİMİZİN..!” der iken, Alper hoca, milletimizin hakkını veriyordu.
Alper hoca, Pandemi sürecindeki uğraşları nedeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ dan teşekkür plaketi alan isimlerden biri oldu geçende.
Reis ile birlikte çekilen fotoğrafının altına; “Ve final…” diye yazdı.
Ne güzel bir haberdi bu..  Alper hoca ayrıca; “Covid-19 pandemisin de dile kolay 113 toplantı (çoğu online) sonrasında,  bugün artık Bilim Kurulu olarak yüz yüze toplandık…” vurgusu ile de, Pandemi de sona gelindiğini müjdeliyordu açık şekilde.
“Sağlık Bakanımız başkanlığında Cumhurbaşkanımız tarafından kurul üyelerine külliyede toplantı sonrası plaket takdimi yapıldı…
Bu başarı aslında tüm sağlık çalışanlarının ve milletimizin…
Büyük fedakarlıklarla elde edildi…” diyerek, bir yenisi de gelse, pandemiden kokmadıklarını ifade ediyordu.
Ve asıl altı çizilmesi grekenler..3 MADDE’DE,  “KORKMUYORUZ…” MESAJI
Bu mesaj bence çok önemli.. ”Bir yenisi de gelse, hazırlıklıyız”
Pandemi’ nin Türkiye’ ye kazanımlarından söz etti Prof. Dr. Şener.
Bu arada, akla gelen; “Kazanımlarımız neler?” sorusuna yanıt da verdi.
Sıraladı üç maddede durumu.. “1. Milli bir aşımız var, 2. Artık hangi tipte salgın olursa olsun; sağlık ordumuz deneyimli ve hazır…
3. Yeni bir hastalığa hızla ilaç üretecek bir ilaç endüstrimiz var,
Artık tedirginliğimiz geçti ama tedbirli ve hazırlıklıyız…” diyerek.