SPORCU AVI SÜRÜYOR, YENİ ŞAMPİYONLAR KEŞFEDİLİYOR...

O bir anne.. Rekortmen aynı zamanda.. Spora gönül vermişliği bir yana, yeni başarılara yelken açmaları için, zorlu bir süreci başlattı ve sürdürüyor.
Türk gençlerini belirliyor, bir diğer deyişle: Sporcu avında..
"av zamanı" ifadesi, bu güzel uğraş için dile gelen ve hayli uzun süredir de tekrarlanan bir ifade..
Bir hemşehrimiz, yeni şampiyonları belirlemek için zorlu bir uğraxşta.. Edirne7den, Kras'a bir yolculukta.
Kendi deyimiyle;  "Birgül Erken'le Edirne'den Kars'a Serbest Dalış Şampiyon Avı Projesi" adlı @tcicisleri projemiz kapsamında, geçen son durakm Elazığ olmuştu.
Çanakkaleli rekortmen sporcumuz; "Elazığ'da verdiğimiz  serbest dalış eğitimlerini gerçekleştirdik.
Böylece projemizin ikinci ayağı Edirne'den sonra Elazığ'da tamamlanmış oldu." diyerek,  Toplamda 6 ilde 150 genç yeteneği eğitmek için yolda oldukları bilgisni paylaştı geçende.
Zorlu süreç, desteksiz oluyordu elbet..  Hemşehrimiz Birgül Erken; "Başından beri yanımızda olan projemizi destekleyen  Sayın Bakanımızın @suleyman_soylu Beyfendiye ve Elazığ'da bizi konuk eden Sayın Milletvekilimiz @metinbulut23 beyfendiye  ve projemizi destekleyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz." diyerek, projenin Elazığ ayağına ilişkin konuştu.
Finale doğru hangi illerde olacakalrınadn söz ederken de; "Bundan sonraki illerimiz Adana, Trabzon,  Samsun olacak ve Çanakkale’de projemizin finali olacaktır." bilgisini verdi net şekilde.
Proje kapsamında, tespit edilecek yeni yetenekler, Çanakkaleli sporcumuz sayesinde geleceğin yeni şampiyonları olacaklar..
En başta bir anne ve bir öğretmen olarak, elini taşın altına koyup Edirne' den Kars'a süren bu zorlu yolculukta emin adımlar ile ilerleyen hemşehrimizi, kutlamak istiyorum..
"av zamanı" gelecek nesillerin dilinde hep anılacak. Ben de şimdiden; aralarından çıkacak yeni şampiyonlar ve yeni rekortmenleri kutluyorum..
Kış' ın bastırdığı bu günlerde, ülkemizin her bir köşesinde yoğun KAR YAĞIŞI VE SOĞUK HAKİM  iken, sürdürülen bu güzel proje, bence her türlü takdiri hak ediyor.