AK vekil Gider, Şehitler coğrafyasından Gazi Meclise gelen konukları, Siyaset üstü bir anlayışla ağırladı.
Destanın ve Zaferlerin şehrinin CHP ve İYİ Partili 3 Milletvekilini ile bir araya getirip, 4 Miletvekili olarak, Mesele Çanakkale olunca; eşsiz Çanakkale Ruhu ile nasıl hareket ediliri açık açık gösterdi.
 

ÇANAKKALE İÇİN, VEKİLLERİN GÜÇ BİRLİĞİ...  
Çanakkale meselelerine çözüm üretmek adına, Şehitler diyarının CHP' li Vekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz ile Çanakkale için Birlik pozu veren AK Partili Milletvekili Ayhan Gider' in, üstlendiği bu rolün kamuoyunda taktir topladığı gözlendi.
 
ÇANAKKALE BİR YANA, SİYASET BİR YANA   
ALKIŞLAR, BU GÜÇBİRLİĞİNE!...
 
Siyaset kamuoyu bu güç birliğini konuşuyor. Seçim meydanlarında, siyaseten söylenen sözler, birbirine muhalif düşüncüler, mesele Çanakkale olunca resmen unutuldu. 
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Gazi Meclisin Çanakkaleli konuklarını, CHP' li ve İYİ Partili Çanakkale Milletvekilleri ile birlikte ağırladı. 
Sorunlara çözüm, Çanakkale' ye hizmet için gelen taleplere acil yanıt sunmak adına, Siyaset üstü fotoğraf karesi oluşturulan adres, Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.
BU SÖYLEM, HERKESİN DİLİNDE;
"İŞTE, ÖZLENEN TABLO!.."
AK vekil Gider, Şehitler coğrafyasından Gazi Meclise gelen konukları, Siyaset üstü bir anlayışla ağırladı.
Destanın ve Zaferlerin şehrinin CHP ve İYİ Partili 3 Milletvekilini ile bir araya getirip, 4 Milletvekili olarak, Mesele Çanakkale olunca; eşsiz Çanakkale Ruhu ile nasıl hareket ediliri açık açık gösterdi.
ÇANAKKALE İÇİN, VEKİLLERİN GÜÇ BİRLİĞİ...  
Çanakkale meselelerine çözüm üretmek adına, Şehitler diyarının CHP' li Vekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz ile Çanakkale için Birlik pozu veren AK Partili Milletvekili Ayhan Gider' in, üstendiği bu rolün kamuoyunda taktir topladığı gözlendi.
AK vekil Gider, Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan, Özgür CEYLAN ve Rıdvan Uz ile birlikte Çan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Serpil Özdemir ve beraberindeki hanımefendilerden oluşan heyeti,  TBMM’de birlikte misafir ettiler. 
Çanakkale için, Milletvekillerinin bu anlamlı birlikteliğini, Muhalefet partilerin Çanakkale Milletvekillerini etiketleyerek sosyal medyasından paylaşan AK Parti Milletvekili Gider;  "@ayhangider @ridvan_uz @ismetguneshan @ozgurceylanchp" notunu da bu paylaşımına ekledi. 
Erdem Sürek