Suç ve suçlunun peşinde, amansız Mücadele veren Emniyet güçleri, İstanbul üzerinden, Çanakkale' ye Zehir akışı sağlayan 5 şüpheliyi, kilo kilo uyuşturucu ile birlikte ele geçrdi.
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz 10 Ekim günü düğmeye basan Narkotim,  Çanakkale ve İstanbul' da eş zamanlı düzenlediği operasyonlar ile Uluşturucu temin ve ticaretini yapan şebekeyi çökertti.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 zanlının ikametleri vearaçında gerçekleştirilen aramalar sonucunda, uyuşturucu madde yapımında kullanılan maddeleri ele geçirdi.
Narkotim operasyonunda; 20 gram kokain başta, 1 kilo 50 gram Metamfetamin, 1 kilo 300 gram Sentetik Kannabinoid, maddesi, Payp,  100 gram Skunk maddesi, 350 gram Sıvı Extasy maddesi, zanlıların ikametlerinde ve sevkiyat hazırlığı yaptıkları sırada araçlarında tespit edildi.
-------------------------------------------
SUÇ VE SUÇLUNUN PEŞİNDE,
7 GÜN 24 SAAT
NARKOTİM, UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR.
--------------------------------------------
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nefes esen operasyonlara imza attı.
Suç ve suçlunun peşinde, 7 gün 24 asat koşan Narkotim, 5 zanlının ikametleri ve araçlarında gerçekleştirilen aramalar sonucunda, uyuşturucu madde yapımında kullanılan kilo kilo maddeleri ele geçirdi.
ZEHİR AKIŞI, İSTANBUL'DAN, ÇANAKKALE' YE
Narkotik Suçlarla Mücadele veren Emniyet güçleri, İstanbul üzerinden, Çanakkale' ye Zehir akışı sağlayan 5 şüpheliyi, kilo kilo uyuşturucu ile birlikte ele geçirdi.
Hassas Terazi, 1 adet Silah, şarjörü ve 8 adet 9x19 mermi, Çok sayıda kilitli poşet ve 1 adet uyuşturucu madde ölçeği olarak kullanılan kaşık. 3 adet öğütücü, operasyon kapsamında yapılan aramalarda, zanlılara ait adreslerde tespit edilen suç unsurlarından oldu.
KİLO KİLO UYUŞTURUCU
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz 10 Ekim günü düğmeye basan Narkotim,  Çanakkale ve İstanbul' da eş zamanlı düzenlediği operasyonlar ile Uyşturucu temin ve ticaretini yapan şebekeyi çökertti.
ON'UNCU AYIN ON'UNDA, ON NUMARA OPERASYON
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 zanlının ikametleri ve araçlarında gerçekleştirilen aramalar sonucunda, uyuşturucu madde yapımında kullanılan maddeleri ele geçirdi.
Narkotim operasyonunda; 20 gram kokain başta, 1 kilo 50 gram Metamfetamin, 1 kilo 300 gram Sentetik Kannabinoid, maddesi, Payp,  100 gram Skunk maddesi, 350 gram Sıvı Extasy maddesi, zanlıların ikametlerinde ve sevkiyat hazırılğı yaptıkları sırada araçlarında tespit edildi.
DÖVİZİNDEN, TÜRK LİRASINA, SUÇ GELİRİ...
Suçtan elde edildiği değerlendirilen 13 bin 210 Türk Lirası, 125 Euro ve 90 Pounds, zanlıların adreslerinde ve üst aramaları sırasında ele geçirildi.
5 zanlı hakkında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem başlatıldı.
Erdem Sürek