"Atılan her gol fidan olsun, İzmir'in Dağları'nda çiçekler yine açsın" sloganı ile düzenlenen turnuvada atılan her gol için TEMA Vakfı tarafından fidan dikilecek.
Çanakkale Belediyesi müdürlükler arası yapılan futbol turnuvası bu yıl da gerçekleştiririliyor. Önceki gün düzenlenen törenle Turnuva başladı. 8 müdürlükten yaklaşık 140 personelin katıldığı turnuvada her takımda bir kadın sporcu da bulundurulmak zorunluluğu dolayısı ile   8 kadın personel de maçlarda ter dökecek. Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen turnuva törenle başladı. 
Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen açılış maçına Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, İda Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Akgül, TEMA Vakfı Temsilcisi Onur Arslan ve Türkiye Ormancılar Derneği Temsilcisi Murat Can ile STK temsilcileri, belediye personelleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, turnuva’nın Belediyedeki müdürlükler arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için önemli olduğunu belirterek, ayrıca bu yıl TEMA Vakfının  da katkıları ile atılan her gol için bir fidanın dikilmesi  turnuvaya ayrı bir önem kattığını belirtti. Belediye Çalışanı, Çanakkale sporunun değeri    Murat Özkan (Paşa Murat) da anıldığı törende açılışın ardından santraya geçildi.    Hizmet Grupları A.Ş ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü müsabakası ile başlayan turnuvanın santrasını da yine Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay gerçekleştirdi.     
‘Atılan her gol fidan olsun, İzmir'in Dağları'nda çiçekler yine açsın’ sloganı ile düzenlenen turnuva 16 Eylül 2022 Cuma günü düzenlenecek final maçının ardından, turnuva boyunca atılan her gol için TEMA Vakfı'na fidan bağışında bulunulacak.
 
Şerife Erdem