ZEHİR ÜRETEN İKİLİ,
KARI KOCA ÇIKTI...
Lapseki Gökköy' de, tarım arazisini zehir bahçesine dönüştürenlerin karı koca, oluşu, Narkotik ekiplerini de şaşırttı. 
 
HASATA GÜNLER KALA, 
'SOBE...!'
 
Tarım arazisine, 1643 kök yasadışı hint keneviri dikimi gerçekleştiren, hasatı halinde kilolarca esrar üretecek karı koca zanlılardan, zehir taciri koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
ROKET HER KOKLADIĞINDA, 'BİNGO' DEDİRTTİ
Operasyonlarda görev alan hassas burunlu narkotik köpeği Roket, uyuşturucu zulalarını koklayıp tespit etti, her seferinde 'bingo' deritti.  
 
-------------------------------------
TARIM ARAZİSİNDE, ZEHİR ÜSSÜ...
TAHIL YERİNE, KENEVİR....!
--------------------------------------
 
ÇanakkaleJandarması'nın düzenlediği operasyonlarda ortaya çıkan bazı detaylar, 'yok artık' dedirtti.
 
ZANLILAR KARI KOCA
TAHIL YERİNE, KENEVİR DİKİMİ..
Lapseki Gökköy, Jandarma'nın operasyon düzenlediği adreslerden biri oldu.
 
Burada, tarım arizini zehir üssüne dönüştürdüğü belirlenen zanıllar, karı koca çıktı.
 
Hasatı halinde, kilolarca uyuşturucu üretecek karı koca zanlılardan, koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, cezaevini boyladı.
 
Jandarma' nın, Biga Yeşilköy, Lapseki Güreci ve Gökköy ile, Bayramiç Agaçköy' de düzenlediği Uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki operasyonları başarı ile noktalandı.
 
ROKET HER KOKLADIĞINDA, 'BİNGO' DEDİRTTİ
Operasyonlarında görev alan hassas burunlu narkotik köpeği Roket, uyuşturucu zulalarını koklayıp tespit etti, ekiplere her seferinde 'bingo' deritti.  
 
Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ve Yasadışı Kenevir Ekimi ile mücadelede, Jandarma önemli bir başarıya imza attı.
 
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca, son bir hafta içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu kapsamında icra edilen operasyonlara ait bilgiler, kaleme alınan basın bilgi notu ile, kamuoyu ile paylaşıldı.
 
İŞTE ELE GEÇENLER..
 
Biga yeşilköy, Lapseki Güreci ve Gökköy  ile  Bayramiç Ağaçköy' de gerçekleşen 4 ayrı operayonda, toplam 6 zanlı gözaltına alındı.
 
Tarım arazisine, yasa dışı hint keneviri dikimi yapıp, uyuşturucu madde elde etmek için geve gündüz uğraş verenler karı koca çıktı. 
 
Tarlaya,  1643 kök kenevir bitkisi diken karı koca, Jandarma ekiplerince kıskıvrak edildi. 120 gram kubar esrar maddesi ile, 7,65 çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 fişek  Gökköy' de ele geçen suç  unsurnları oldu.
 
Operayonlarda toplamda, 120 gram metamfetamin,73 gram kubar esrar,
189 gram kenevir tohumu, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve şarjörü,
6 adet 7.65 mm tabanca fişeği,1 adet hassas terazi ele geçirildiği bildirildi.
 
Cuma Deren