Sosyal Medya hesabında canlı canlı yakılmış bir hayvanın yer aldığı  paylaşım yürekleri yakarken, paylaşımın altına ‘Bu canı yakan yansın’ yorumları yapıldı.

Sokak hayvanlarına yönelik her geçen gün artan   şiddete Çanakkale’de bir yenisi daha eklendi.  Çanakkale’deki sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yürüten ve sokak hayvanlarının daha güvenli alanlarda yaşamını sürdürmelerini sağlamak için  çaba sarf eden Çanakkale Morpati Derneği, adeta insanlığın öldüğü anın fotoğrafını çekti. Eski SSK Hastanesi yanında bulunan  Hoşgörü Parkında caniler tarafından yakılan bir hayvanın ölüsünü  tespit eden Dernek gönüllüleri,  bunu yapan canilerin peşini bırakmayacaklarını belirttiler.

Canlı Canlı Yakılmış
Eski SSK Hastanesi yanında bulunan  parkta yakılmış halde bulunan canın ölüsü yapılan incelemelerde, hayvanın caniler tarafından canlı olarak yakıldığı tespit edildi.  Morpati Derneği Sosyal Medya Hesabından yapılan paylaşımın altına binlerce yorum yazılırken ‘Bu canı yakan yansın’ yorumları da yapıldı. Çanakkale Morpati Derneğinden yapılan paylaşımda ise “Bu dünyada yaşamak hergün işkence. Daha neler görüp, neler duyacağız bu dünyada... Çanakkale Hoşgörü parkı (Eski SSK Hastanesi yanı) yakılmış bir kedi yapılan inceleme canlıyken yakıldığı yönünde... Emniyet Müdürlüğüne ve gerekli mercilere bildirildi. Bu caniliği yapan yada yapanların cezasının verilmesi için Morpati Derneği olarak elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerine yer verildi.
 
Cuma Deren