Biga Kaymakamı Erdinç Dolu’nun Ankara ziyaretinde Bakan Mehmet Kasapoğlu’na aktardığı sorunları yerinde görmek ve yapılacak Çalışmalar hakkında bilgi almak amacı ile Biga İlçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı  Ali Güneş incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bazı Temaslarda bulunmak üzere giden Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Kasapoğlu ile de bir araya gelerek, İlçenin spor alanındaki eksikleri ve talepleri aktarmıştı. Kaymakam Erdinç Dolu’nun taleplerini alan Bakan Kasapoğlu’nun talimatı ile önceki gün Biga İlçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı  Ali Güneş tesisleri ziyaret ederek bilgiler aldı.  Kaymakam Erdinç Dolu'nun Ankara ziyaretleri sırasında Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na iletriği başta 18 Eylül Sahasının yenilenmesi, İlyas Bayram Stadyumu tartan pisti ve kapalı spor salonu olmak üzere yapılacak yatırım alanlarını gezen  Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı  Ali Güneş, tesisleri yerinde inceledi.
Ali Güneş’e eşlik eden   Başkan Yardımcısı Halil Biçer, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Kalkan, İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı  çalışmalar ve Biga’daki spor çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
İsmail Şen