Biga Kaymakamlığı, Biga  Belediyesi  ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve 5 gün boyunca devam eden Biga Gençlik Oyunlarının kapanışı ve ödül töreni  gerçekleştirildi.

Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle organize edilen Biga Gençlik Oyunları, 13 okuldan yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla 9 farklı branşta gerçekleşti. Heyecan ve coşku içinde geçen dört gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne olan Biga Gençlik Oyunları düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı  Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen,   AK Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Biga Gençlik Oyunları Ödül Töreni, Playstation final müsabakası ile devam etti. Fen Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri arasında oynanan Playstation heyecan dolu anlara sahne oldu. Playstation yarışmasının sona ermesinin ardından  9 farklı branşta dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
 Şerife Erdem