Uluslararası World Class Lego Robot Yarışmasında  her yıl derece elde eden Plevne Ortaokulu öğrencileri, bu yıl da iddialı.

Bu kez Bilim Kahramanları projesi ile yarışmaya katılacak olan öğrenciler, yarışma öncesinde  Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek hem projelerini tanıttılar hem de destek istediler.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da FLL (First Lego League) Proje ve Robot Yapımı Turnuvası’nda Lapseki’yi temsil edecek olan Plevne Ortaokulu öğrencileri, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, katılacakları turnuvada yarışacakları branşlar hakkında bilgi vererek, robotlar ve proje çalışmalarını anlattılar. Plevne Ortaokulu Öğretmeni Yaşar Bozdemir' in takım koçluğunu yaptığı öğrenciler yarışmaya bu yıl 8. kez katılacak. Geçtiğimiz yıllarda gösterdikleri başarıları ile madalya avcıları lakabı alan robot takımı  bu yıl Uluslararası World Class Lego Robot Yarışmasına  ‘Bilim Kahramanları’ projesi ile katılacaklar. Belediye Başkenı Eyüp Yılmazı ziyaretinde öğrenciler, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.  Başkan Eyüp Yılmaz takım koçu ve  öğrencilere başarılar diledi.
Haber Merkezi