Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden Çanakkale Temsilcisi Bigaspor’a destek olmak amacı ile başlatılan  ‘Her Eve Bir Forma ’ kampanyasına Biga Kaymakamı Erdinç Dolu da destek oldu.

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden Çanakkale Temsilcisi Bigaspor başarılı bir sezon geçiriyor.  Geçtiğimiz hafta Yalova Kadıköy’ü deplasmanda 3-0 yenen Bigaspor puanını da 19’a yükselterek  Ayvalık Gücü Belediye Spor’un ardından ikinci sıraya yükseldi. Başarılı bir grafik çizen Bigaspor  liderle arasında sadece iki puan bulunuyor.  Liderlik ve Grup Şampiyonluğu için yoğun bir gayret gösteren Bigaspoe’a bir destek de İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu’dan geldi. Kaymakam Erdinç Dolu 'Her Eve Bir Forma' kampanyası başlatarak Bigaspora destek kampanyasına destek oldu.

Kaymakam Erdinç Dolu, Bölgesel Amatör Ligde Biga’yı ve Çanakkale’yi temsil eden Bigaspor'a destek amaçlı Bigaspor Başkanı Serkan Özkan ve yönetimi tarafından başlatılan 'Her Eve Bir Forma' kampanyasına 10 adet forma alarak destek oldu ve kampanyanın başlangıcını yaptı. Kulüp Başkanı Serkan Özkan Kaymakam Erdinç Dolu’ya Bigaspor Kulübüne verdiği desteklerden dolayı teşekkürler etti.

 İsmail Şen