Lapsekiye dönen milli güreşçi Lapseki Belediyesini ziyaret ederek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a teşekkür etti.

Kahramanmaraş Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonasında sporcular  hafta sonu dereceye girmek Kahramanmaraş’ta mindere çıktı. 32 ilden 650 güreşçinin katıldığı şampiyonada Lapseki Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Feyzullah Öztürk de 92 Kiloda finaldeki rakibi Ankara TEDAŞ  Kulübünden Ahmet Bilici’yi 13-2 skorla yenerek turnuvada birinci olmuştu.  Şampiyona sonrasında Lapseki’ye dönen Milli güreşçi Feyzullah Aktürk, Lapseki Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonasında 92 kg’da birinci olan Lapseki Belediyesi sporcusu Feyzullah Aktürk, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkanımız Eyüp Yılmaz şampiyonu hizmet binası önünde çiçekle karşıladı. Yapılan karşılamada bir açıklama yapan Başkan Eyüp Yılmaz “ Avrupa Şampiyonu ve aynı zamanda Başpehlivan unvanına sahip olan genç sporcumuzun başarılarına yenisini eklediği Türkiye Şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Nisan ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasında hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edecek. Ben bu vesile ile Tekrar Şampiyon Güreşçimiz Feyzullah Aktürk ve Antrenörü Halil Pulat’ı tebrik ediyor ve Avrupa Şampiyonasından müjdeli haberlerini bekliyorum” dedi.
Başkan Yılmaz, ziyarette Milli Güreşçiye bir de ödül takdim etti. Milli güreşçi Feyzullah Aktürk de verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a teşekkür etti.
 
İsmail Şen