Her yaz olduğu gibi bu yaz da Çanakkaleli vatandaşlara müzik dolu günler yaşatan Çanakkale Belediyesinin ‘Müzik geceleri’  tam gaz devam ediyor. Hafta boyu sürecek olan  konserler kapsamında Jülide Özçelik, TBT ve Sarpedon konserleri ile devam etti.

 Birbirinden güzel isimlerin sahneye çıktığı konserler dizisi kapsamında Önceki akşam da hem Barış Kordonunda hem de Özgürlük parkında konserler gerçekleştirildi.   Hafta başında başlayan  ve tüm hafta boyunca gerçekleştirilecek ‘Müzik Geceleri’ kapsamında  önceki gün  Özgürlük parkında  Jülide Özçelik sahne aldı. Seslendirdiği bir çok şarkı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Elif Çağlar, Özgürlük sahnesinde bu kes şarkılarını Çanakkaleliler için seslendirdi. Konser alanını dolduran müzikseverler Çanakkaleliler de şarkılarında  Jülide Özçelik’e eşlik ettiler.

Özgürlük Parkının yanı sıra bir konser de Barış kordonunda gerçekleştirildi. “Müzik Geceleri” kapsamında Barış Kordonu'nda gerçekleştirilen konserlerde ilk olarak  TBT  grubu sahneye çıktı. Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı konserin son bölümünde ise  Sarpedon grubu sahne aldı. Gece boyu her iki konser alanında da  birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlar keyifli bir gece yaşadı.

İsmail Şen