Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Pazartesi günü Kepez’de Liman Restaurant’ta gerçekleştirildi. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.  Mevcut Başkan İbrahim Ejder göreve yeniden seçildi.

Genel Kurul Toplantısına, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun, CHP İl Başkan Yardımcısı Doğan Ateş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Çetin, Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ve üyeler katıldı.
 
Sosyal medya üzerinden genel kurul toplantısına ait yaptığı paylaşımda bulunan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, ‘’Ekonomimizin ilk temel taşı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifinin genel kuruluna katıldım. Tekrar görev üstlenen Kıymetli Büyüğüm Sayın İbrahim Ejder ve Yönetim kurulunu kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.
 
Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, ‘’Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu’na İl Başkan Yardımcımız Yalçın Değirmenci ile iştirak ettik. Yeniden başkan olarak seçilen İbrahim Ejder ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.
 
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, ‘’ Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin Genel Kuruluna katılım sağlayarak, yeniden göreve layık görülen Kooperatif Başkanımız  İbrahim Ejder’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik’’ dedi.
Genel Kurul sonrası gerçekleşen Yeni yönetimde; İbrahim Ejder, İlker Çiftçi, Mustafa Karaman, Serkan Kale, Serkan Kunt asil üye olarak Alaattin Gündüz, Şahin Güven, Özcan Semih Ünalan, İbrahim Koç, Mehmet Budak yedek üye olarak yer aldı. Denetim Kurulu ise Gürhan Arslan, Şener Çekiç asil üyeler, Gürkan Alkan, Bülent Bayat yedek üyelerinden oluştu.
 
Şerife ERDEM