Çanakkale Polisi, Zehir Tüccarlarına, yine Osmanlı tokadını çekti.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ve imalatı yaptıkları belirlenen kişiler kıskıvrak edildi.

Narko Tim ekipleri, bir yandan da toplumu uyuşturucu illetinin, insan sağlığını nasıl tehdit ettiği,  bağımlılığa yol açıp, hayatları nasıl söndürdüğü konularında bilgilendirme seferberliğini sürdürüyor.

AVM ler ve benzeri topluma açık mekanlar önünde stant kurup, gençliği ve aileleri uyuşturucu illetine karşı uyaran Çanakkale Polisi, vatandaşlardan takdir topluyor. 

Aralıksız olarak, İl Merkezi ve ilçelerde, Uyuşturucu ile mücadeleyi amansız şeklide sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alkışlatan operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Narko Tim, kısa zamanda ardı ardına düzenlediği operasyonlar ile zehir ticaretinin kökünü kurutmak adına önemli yol almış oldu.

------------------------------------------------
NARKO TİM’DEN, SEFERBERLİK;
“TEK BİR HAYAT SÖNMESİN..!”
-------------------------------------------------

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alkışlatan operasyonlarına bir yenisi daha ekledi.

İl Merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik, 14 Haziran’a startı verilip, 30 Haziran’a son lanan ardı ardına operasyonlarda,  55 olaya müdahale edildiği öğrenildi.

Narko Tim Ekipleri tarafından 55 olaya müdahale edilip,  59 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem gerçekleştirildiğini bildiren Emniyet müdürlüğü, detayları kamuoyu ile paylaştı.

Çanakkale Polisi, silah ve tüfek kullanılarak genel güvenliğin tehlikeye düşürdüğü, çalıntı malların saklandığı ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı değerlendirilen, İl Merkezindeki  Tekzen bölgesi Küme Evleri mevkiine yönelik operasyon düzenledi. Bu operasyonda  5 şüpheli hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.

TAM DA GÜNÜNDE, ALKIŞLATAN TANITIM.
Uyuşturucu ile Mücadele Günü olan geçtiğimiz 26 Haziran ‘da,  Narko-Rehber etkinliği kapsamında Uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı artırmak ve bilinçlendirme faaliyetleri çerçevesinde 850 vatandaşa ulaşan Narko Tim, uyuşturucu illetine karşı önemli bilgilendirmeye imza attı.
Ekipler ayrıca, yapılan yakalamalar neticesinde haklarında arama kararı bulunan 2 şahısı ele geçirip,

OPERASYON DA ÇOK , DETAYLAR DA..
Emniyet Müdürlüğü, basın bilgi notunda, operasyonlar v e yakalamalara ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı. Buna göre;
 Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 60 gr. Bonzai, 35 gr. Esrar, 32 adet Sentetik Ecza, 7 adet Ecstasy, 6 adet Kenevir Bitkisi, 3 gr. Eroin, 2 adet Tüfek, 2 adet Hassas Terazi ve 1.940 TL para ele geçirilmiş olup tüm maddelere el konuldu..

Şerife ERDEM