Bir dizi iş takibi ve görüşme gerçekleştirmek üzere Ankara’ya giden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Mecliste CHP’li Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Muharrem Erkek ile bir araya geldi. Başkan Mustafa Özacar, daha sonra milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
 
Gelibolu Belediyesi tarafından  İlçesinde yapılması planlanan yatırımları ve yapılan çalışmaları Ankara’daki ayağını takip etmek ve bazı projeler için üst düzey bürokratlar ile istişare etmek amacı ile Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştiren Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ayağının tozu ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti. Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Ankara ziyaretinde ilk olarak Mecliste çalışmalarını sürdüren CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ı ziyaret etti.  Başkan Özacar daha sonra iki milletvekili ile birlikte Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u ziyaret etti. Buradaki kısa ziyaretinde Özacar, Genel Başkan Yardımcısına  Gelibolu’daki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Hem Belediye Başkanı hem de bir partili olarak Çalışmalarda sürekli koordine halinde olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcı Seyit Torun’a teşekkür etti.

 Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, daha sonra CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Buradaki ziyarette  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle bu zor dönemde Belediyenin vatandaşın yanında olması gerektiğinin altını çizdi. Ziyarete dair bir açıklama yapan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu yoğun programı arasında Çanakkale Milletvekillerimiz Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ın eşliğinde ziyaret ettik. Yöresel ürünlerimizi sunduğum Sn. Kılıçdaroğlu  Gelibolu’ya selamlarını iletti” dedi.
 
Şerife Erdem