Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, 17 Günlük kapanma süresi kapsamında İlçede açık olarak faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

29 Nisanda başlayan ve 17 Mayısta sona erecek olan tam kapanma süresinde İç İşleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler kapsamında bazı iş yerleri açık olurken, alınan ek tedbirlerle özellikle zincir markette haksız rekabeti önlemek amacı ile bazı ürünlerin satılması da yasaklandı.  Alınan bu yasaklar ve  Koronavirüs tedbirlerini denetlemek amacı ile Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İlçede açık olan iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam  Musa Göktaş, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin, İlçe Emniyet Amiri V.  Bektaş Akın ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Erdem ile birlikte, Tam Kapanma Genelgesi kapsamındaki tedbirleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçe Merkezindeki iş yerlerinin yanı sıra Uygulama noktasında Seyahat izin belgeleri sorgulayan polisleri  de ziyaret ederek, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alan Kaymakam Göktaş, fedakarca çalışan kolluk görevlilerimize başarılar ve kolaylıklar diledi.

İsmail Şen