Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ilçede yapımı devam eden yapılara yönelik gerçekleştirdiği inceleme ziyaretleri kapsamında Geyikli ilkokulunun inşaatını ziyaret ederek yapılan çalışmaları  yerinde incelendi

Geyikli ilkokulunun , 12 derslikli olarak planlanan Geyikli İlkokulu bodrum katı+zemin kat+2 kattan oluşan Konferans salonu ve spor salonu olarak kullanılacak olan bodrum katında yemekhane ve mutfak ile kütüphane salonları da yer alacak.  Okul içerisinde ayrıca günümüz koşullarına göre hijyenik bir kantin ve alanı ile kız ve erkek öğrencilerine birer mescit ve abdesthane mevcut olacaktır. Bunların dışında görsel sanatlar dersliği, fen bilimleri dersliği, müzik dersliği de 12 adet olan standart derslik sınıflarının yanında hizmete sunulacaktır  İlkokulun içerisinde bulunacak olan anasınıfları için ise 2 adet sınıfın yanında, 2 adet etkinlik odası ve okul öncesi grubu yemekhanesi olacaktır. İdari birimler için 2 oda ve teknik odalarıyla tamamlanacak olan ilkokulun şu anda şantiyede kazı çalışmaları ve hafriyat alımı devam ediyor.

Bütün bu özelliklere sahip olacak olan Okul inşaatını ziyaret eden  Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan , çalışmaları yerinde inceledi. Uzan’a İlçe Milli Eğitim Müdür V. İbrahim Kır ve İnşaatı üstlenen firma yetkilileri tarafından bilgiler verildi.
 
Şerife Erdem