MHP Kurmayı Ali Tuğrul Yıldırım; “Yağmurlu Havada Su Yok…” deyimine adeta ‘TAŞ’ çıkardı.

İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı’ ya randevu vermemesi ile bilinen MHP Kurmayı, Yeni görevlere atanan isimlere bizati Moral ziyareti yaptı.

Ziyaretlerini sosyal medyadan da duyuran MHP Kurmayı Yıldırım, yaptığı paylaşımında,
“Zor dönemde Başhekim Yardımcılığı görevini üstlenen kıymetli Hocam Dr. Murat Uygar Yapucu bey e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, Başhekim Yardımcımız Zafer Timur Adak beyi, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hakan İmamoğlu ve Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Özel  ile ziyaret edip, salgının gidişatı üzerine istişarede bulunduk.” İfadelerine yer verdi.

-----------------------------------------
CORONA SAVAŞÇILARINA,
BOZKURT MORALİ !…
------------------------------------------

İl Sağlık müdürüne randevu vermediği bilinen Cumhur İttifakının taraflarından MHP, Corona savaşçılarına, beğeni topladığı gözlenen moral ziyaretleri başlattı.
Personel şikayetleri ve yönetim sürecinde yaşandığı ileri sürülen sıkıntılar nedeni ile Cumhur İttifakı’nın tarafı MHP’ den her seferinde Veto yediği bilinen ve Teşkilatlar içinde isminin hep tartışıldığı öğrenilen Sağlık Müdürü Ali Taşçı’ ya karşı sergilenen katı tutum hafızalarda yerini korur iken, MHP Kurmayları; “Onlar bizler için çok kıymetli” diyerek, Hastane ziyaretlerine başladı.

Pandemi sürecinde yoğun mesai harcayıp, gecelerine gündüzlerine katan ve bu uğurda canlarından olan Sağlık çalışanlarına herkesin can ve vefa borcu bulunduğunu savunan MHP il başkanı Yıldırım;
“Ölüm kalım savaşında, canlarını hiçe sayarak bizler için gecelerini gündüzlerine katan her bir hekim,. her bir hemşire, her bir sağlık memuru, kısacası her bir Sağlık neferinin hakkını ödeyemeyiz..
Onlara kalpten kalbe uzanacak samimiyetle, birer hayır duası borcumuz var. Ellerini sıkıp, sevgimizi samimiyetimizi gösteremesek de, sağ ellerimizi kalplerimize götürüp, önlerinde saygı ile eğilmeliyiz.” şeklinde konuştu.
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yöneticilerinin nezdinde, tüm Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulunan Ali Tuğrul Yıldırım, sosyal medya hesabından da bu etkinliği anlatır paylaşımda bulundu.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Kurmayı Yıldırım,  paylaşımında şu ifadelere yer buldu; “Zor dönemde Başhekim Yardımcılığı görevini üstlenen kıymetli Hocam Dr. Murat Uygar Yapucu bey e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, Başhekim Yardımcımız Zafer Timur Adak beyi, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hakan İmamoğlu ve Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Özel  ile ziyaret edip, salgının gidişatı üzerine istişarede bulunduk.“

MHP heyetinin tam kadro Salgın mücadelesinin ana üstlerinden birinde gerçekleştirdiği Moral ziyaretinin beğeni toplanıdğı gözlendi.

Hastane Yönetimine moral veren İl Başkanı Yıldırım, Merkez ilçe Başkanı Özel yanı sıra Ülkü ocakları Başkanı İmamoğlu: “Bu önemli mücadelede, Korona virüs savaşında, Sağlık neferlerinin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” mesajını verdi.

Cuma Deren