İL'DEN, İLÇE' YE DİSİPLİN YOLU AÇILDI,
VERİLEN UYARI HAKSIZ BULUNDU...!
TABAN KONUŞUYOR;
"BİZ DE BİR ÖYLE, BİR BÖYLE"
Bayramiç örgütü, son gelişme ve son bir kare üzerinden çarpıcı yoruma imza attı;
"Tepki verene disiplin yolunu açan il başkanı, layığını bulmuş"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 18 Mart Deniz Zaferi Kutlaması için geldiği Çanakkale'den ayrıldıktan sonra,  ardında bıraktığı fotıoğraflar tabanın diline dolandı.
Bir son dakika gelişmesi olan 'Fidan'a Uyarı Haksız' kararı  ardından, Kılıçdaroğlunun ziyareti sırasında oluşan fotoğrafları yorumlayan Örgütün çarpıcı sözler ettiği duyumları alındı.
CHP liderinin yanı başında değil, masa ucunda oturan İl Başkanı Ural için dile gelenler dikkat çekti;
"Bir Ziyaret, Bin Muhalefet...
Sıfatı Var, Yanı Başında Yeri Yok...."
Alçıtepe köyü'nde gerçekleşen köy muhtarları ile sohbet toplantısında, Genel başkanın yanında değil, masanın ucuna oturduğu gözlenen Ural'dan bahisle dile gelen şöyle oldu;
"Konulara ve de  Muhtarlara Uzak Kalmışsın Başkan.."

--------------------------------------------
İL'DEN, İLÇE' YE DİSİPLİN YOLU AÇILDI,
VERİLEN UYARI HAKSIZ BULUNDU...
--------------------------------------------

CHP lderi Kılıçdaroğlu'nun Çanakkale ziyareti sırasında çekilen fotoğraf karelerine, Bayramiç örgütünden çarpıcı yorum geldi; "Tepki verene disiplin yolunu açan il başkanı, layığını bulmuş"
Ana muhalefet CHP' de, Yüksek Disiplin kurulu (YDK)' ndan, parti içi yaşandığı gözlenen tepkili sosyal medya yazışmalarına adeta onay çıktı.

CHP, YDK' sının aldığı kararın, örgütiçinde  şu ifade ile değerlenidilidği gözlendi; "TEPKİLİ YAZIŞMA ÖZGÜRLÜĞÜ...!"
FİDAN'A UYARIYI, YDK  HAKSIZ BULDU
CHP Bayramiç örgütü, son gelişme ve son bir kare üzerinden çarpıcı yoruma imza attı. Parti içi meselelere tepki gsöstenlere açılan disiplin yolu ve verilen uyarı cezasını haksız bulan YDK' ya ise Bayramiç örgütünden övgü yağdı.
"Bir Ziyaret, Bin Muhalefet... Sıfatı Var, Yanıbaşında Yeri Yok...." diyerek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Çankakale Deniz Zaferi Nedeniyle, Şehitler coğrafyasına yapıtğı bir günlük ziyareti değrelendiren parntililer; "Gözlediğmiz şu ki, haksız yere cezalandırma uğraşında olanları, Genel başkan biliyor ve öteliyor.

81 İSİMDEN BİRİ, YANI BAŞINDA BAŞKA BİRİ...
Alçıtepe köyünde oluşan fotoğraftan tutunda, gezinin tamamında ötelenenler dikkatimizi çekti.
İl Başkanı, 81 isimden biri, ne varki oturma düzeninde Genel başkanın yanında başka biri.
Muhalefette kalmak başka, parti içi muhalefet başka. Parti için eleştiriler, daha iyiye, daha doğruya ulaşma adına yapılıyor, birileri bunu bir türlü kavrayamıyor"şaklinde dikkat çeken ifadeler kulandı.

ÖRGÜT İÇİ WhatsApp GÖRÜŞMELERİ, SORUN OLMUŞTU
Ana mumahelfet CHP' nin Çanakkale örgütünde, Parti yöneticilerinin aralarındaki iletişim ağı olarak kurulan WhatsApp guruplarında, kullandığı eleştiri ve tepkili ifaeleri nedeniyle, İl Disiplin Parti Kuruluna sevk edilen Bayramiç ilçe Başkanı Emin Fidan, 2020' nin son aylarında siyaset kamuoyunun gündemine oturmuştu. Disiplmin Kurulu, Fidan'a uyarı cezası vermişti. İtiraz edip, CHP YDK' sına ulayşan Fidan, hakkında verilen cezayı haksız bulan ve iptal eden YDK' nın kararı ile adeta sevince boğuldu.

Erdem Sürek