MASKE’ LİLER RAHAT,  MASKE’ SİZLER…?
3 Eylül Meclisi’nin ardından, Üyeleri aldı bir telaş..
CHP’ li Çanakkale Belediyesi’nin Eylül Meclisi’nde yer alan ve günler önce katıldığı bir düğün töreninde bulaş olduğu sanılan Üye’ nin Covit-19 testi pozitif çıktı.  O üye Siyaset gündeminin başköşesine oturdu.
Alınan bilgiye göre, CHP’ li Meclis üyesi Av. Erdal Gezen yaz tatili günlerinde bir yakınının düğün törenine katıldı. Dünyayı kasıp kavuran virüs, CHP’ li üyeye bu sırada bulaştı.

BAŞKAN GÖKHAN KENDİNİ İZOLE ETTİ
CHP’ li üyenin pozitif haberini almadan bir gün önce, tedbiren yaptırdığı testi negatif çıkmasına karşın, Meclis oturumunu yöneten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ ın,her türlü olumsuzluğa karşı kendini eve kapatıp izole ettiği öğrenildi.

OTURUMUN KATILIMCILARI TEDİRGİN…
Belediye Meclisi’nde sosyal mesafe kuralları kapsamında oturma düzene ile yer alınmasına rağmen, gelen pozitif vaka haberinin, Meclis üyelerinden gazetecilere, herkeste tedirginlik yaşattığı gözlendi.
Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumunda, bazı isimlerin maskeli, bazılarının da maskesiz hali, objektiflere böyle yansımıştı.  

--------------------------------
OTURUMDA SOSYAL MESAFE TAM,
MASKE’ LER KISMEN YOKTU..!
---------------------------------

Çanakkale siyaset gündeminin baş köşesine, Covit-19 testi pozitif çıkan Meclis üyesi oturdu.
CHP’ li Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumunda yer alan ve yaz tatili günlerinde katıldığı bir düğün töreninde bulaş olduğu tahmin edilen CHP’ li Meclis üyesi Av. Erdal Gezen,  Meclisin tüm ktılımcılarını tedirgin etti.
Eylül Meclisine başkanlık eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta,  Belediye Meclis üyelerinin tamamı ve gazeteciler, pozitif vaka haberi ardından dün gün boyu endişe içinde “Acaba ben de bulaş oldum mu !” endişesini yaşadığı öğrenildi.
Pozitif vaka haberinden bir gün önce, tedbiren rutin test yaptıran CHP’ li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ ın, test sonucu negatif çıkmasına karşın, her türlü kötü olasılığa karşı kendini evine kapayıp izole ettiği edinilen bilgilerden oldu.
Başkan Gökhan’ ın konuyla ilgili kendisini arayan gazetecilere,  tedbir amaçlı rutin test yaptırdığını, sonucun negatif çıkmasına karşın,  önlem aldığını ve kendisini izole ettiğini ifade etti.

POZİTİF VAKA HABERİ, ÇANAKKALE’NİN SON DAKİKA GELİŞMESİ OLDU…
Çanakkale yerel medyası ve yerel haber siteleri, 3 Eylül ‘de yapılan Belediye Meclisi’ nin katılımcısı CHP’ li üyenin Covit-19 testinin pozitif çıktığı bilgisini son dakika olarak geçti.
Bu da, Meclisin katılımcıları arasında yoğun bir telefon trafiği yaşattı.

Cuma Deren