Disipline Sevk edilen Gösğüsgeren’ e, adeta Moral ziyaretleri akımı başladı.

Gerçekleşen sıralı ziyaretlere tabandan gelen yorum, hayli çarpıcı oldu;
“DİSİPLİNE SEVK’ E,  TOKAT GİBİ CEVAP..!”
İl Genel Meclisi’nden, CHP’ li Başkan Göğüsgeren ve partilisi 6 Meclis üyesinin evet oyları ile geçen RES dosyası ardından, İl Başkanlığı’nın ‘Disiplin’ diyerek verdiği karşılık bir süre rafta kalıp askıda beklemişti.
CHP Gurup kararına rağmen, RES dosyasına ‘ret’ demeyip ‘evet’  oyu verdikleri gerekçesiyle Başkan ve 6 Meclis üyesine yönelik ‘Disipline sevk’ kararırın raftan indiği iddiası dilden dile dolaşmaya başlayınca, İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren’ e adeta zincirleme destek ziyaretleri gerçekleştiği gözlendi.
İl Genel Meclisi Başkanlığı’nın sosyal medya hesabı facebook sayfasında da yer bulan ziyaretleri anlatır görseller, Siyaset kamuoyunun en konuşulan gündem maddesine dönüştü.

Disiplin yolunu açan Ural’da ziyarette…
İlk Ziyaret 10 Ağustos’ta. Sonrası günler ardı ardına…
Adeta,  destek zinciri kurulup Makamında ziyaret edilen isme dönüşen Göğüsgeren ile  CHP Kurmayları ardı ardına bir araya geldi.

-----------------------------------------
DİSİPLİN’E VERİLEN GÖĞÜSGEREN’E,
KURMAY KADRODAN PEŞ PEŞE ZİYARET…
-----------------------------------------

CHP Grup kararına rağmen, RES dosyasına ‘ret’ değil evet oyu ile onay verdiği savıyla Disipline sevk edildiği öğrenilen İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren’ e, adeta moral ziyaretleri akımı baladı.
Ziyaretçi isimler arasında en dikkat çeken ise, Göğüsgeren ve partilisi 6 evet’ ci Meclis üyesinin, İl Örgütünün kararı ile Disipline sevk edildiği bilgisini kamuoyuna duyuran,  İl Başkanı Metin Ümit Ural oldu.
Parti tabanında günlerdir dikkat çeken ifadelerle eleştirildiği gözlenen Göğüsgeren’ in Disipline sevk kararının,  siyaset kamuoyunda, bir anda bir numaralı gündem maddesine dönüştüğü de dikkatlerden kaçmadı.

KURMAY KADRODAN PEŞ PEŞE ZİYARETLER
CHP’ lİ İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren’e, 10 Ağustos’tan buyana kurmay kadrodan kısa aralıklar ile üç ayrı ziyaret gerçekleşti.
Göğüsgeren’i makamında ilk ziyaret eden ilk isim, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan oldu.
Sonrası günlerde Genel başkan yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, Göğüsgeren’ i ziyarete, Partilisi Çanakkale Merkez ilçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte gitti.
Genel Başkan yardımcısı Erkek ve Belediye Başkanı Gökhan yanı sıra, Göğüsgeren’ i disipline sevk eden kararda imzası bulunan İl Başkanı Metin Ümit Ural’ ın da ziyaretçi isim olması, dikkatlerden kaçmayan bir başka detaydı.
İlk ziyaret gibi, ikinci ziyareti anlatır görseller, İl Genel Meclisi Başkanlığı’na ait sosyal medya hesabından paylaşıldı.

SON ZİYARET, YÜKSEK DİSİPLİN KURULU ÜYESİNDEN
Disiplin’e verildiği iddia edilen Göğüsgeren’i,  Anafartalar Zaferi’nin yıl dönümünde ilk ziyaret eden CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ dan sonra, CHP Kurmayı Genel Başkan yardımcısı Av. Muharrem Erkek yanı sıra Partili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olmuş, bu ziyarette Disipline sevk kararını alıp kamuoyuna duyuran İl Başkanı Ural’da hazır bunmuştu.
Göğüsgeren’ e, dün gerçekleşen ziyaret daha bir dikkat çekti.
Çanakkale eski Milletvekillerinden olan ve son Kurultay ardından tekrar CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev alan Serdar Soydan,  İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren'i makamında ziyaret etti.
Ad arda gerçekleşen ziyaretlerin tamamında, CHP ‘ li Meclis üyeleri, ziyaretçileri birlikte karşıladı.
Son ziyaret gibi, diğer ziyaretlerin de güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet ile son bulduğu öğrenildi.

Şerife Erdem