Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz, göreve geldiği günden bu güne kadar sürdürdüğü çalışanlarla bayramlaşma programını kurban bayramı öncesinde devam ettirdi.
Sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenlenen bayramlaşma programına belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı konuşmada” Rabbim ömür verdikçe bu şekilde bayramlaşmaya devam edeceğiz. Elbette bayramların insan hayatında farklı özellikleri vardır sevgi, saygı, küslerin barıştığı, hasretlerin giderildiği ama en önemlisi bu bayramda, el öpmek, kucaklaşmak, sarılmak, eski bayramlarda yaptığımız gibi bu bayram el sıkmak, kucaklaşmak gibi bu tür yaklaşımlardan kendimizi alı koymamız gerekiyor kısacası kurallara uymamız gerekiyor bu virüs hızlı bir şekilde yayılıyor ve bu ciddi bir durum biz Lapseki belediyesi olarak bu güne kadar yaptığımız  dezenfekte, ilaçlamalarla çalışmaları yaptık vatandaşlarımızı uyardık bu güne kadar bu süreci çok şükür iyi yönettik sizlerden de ricam aman dikkat edin. Ben aileniz ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum hepinize hayırlı bayramlar”dedi.

İsmail ŞEN