Dünyaca ünlü Fransız oyun yazarı ve oyuncu Moliere'nin ‘Zoraki Hekim’ adlı oyunu Biga Eğitim Kültür ve Sanat Derneği oyuncuları tarafından  perdeye taşındı.

Moliere tarafından 1966 yılında yazılan komedi oyunu Ahmet Vefik Paşa tarafından Türkçeye uyarlandı.  Oyun, kocasından yediği dayakların öcünü almak isteyen bir kadının, kocası için ortaya attığı bir yalanın üzerine kurulan komik olayları anlatıyor. Usta yazarın bu komedi aynı zamanda mesaj verebilen oyununu Biga Eğitim Kültür ve Sanat Derneği oyuncuları tarafından  perdeye taşındı. Tek perdelik oyun Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘Zoraki Hekim’ tiyatrosunu Murat Gülcen, Selma Niron, Tüge Mengi Ayazlar,  Canberk Tarhan,  Şeyda Ayaz,  Taylan Eren,  Hilmi Erkul, Mehmet Ali Arslan,  Yonca İkisivri, Leyla Seri,  Özkan Ünver,  Hasan Dilsizmen oynadılar.

Oyuncuların büyük performans gösterdiği oyuna Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ile Sıtkı Keçeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Biga Eğitim Kültür ve Sanat Derneği'nin hazırladığı oyun yoğun ilgi gördü. Oyuncuların performansları ayakta alkışlanırken, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ile Sıtkı Keçeci oyun sonunda oyunculara çiçek ve plaket takdim etti.
 
Adem Y. Bağ