Yapılan yatırımlarla son birkaç yıldır adete şantiye alanına dönen Çanakkale’de yapılan yatırımlar ile eğitimden sağlığa, tarımdan turizme bir çok alanda yapılan binalar yenilendi. Bunlardan biri olan Bayramiç Hükümet Konağının inşaatına da geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Geçen bir yıldan kısa sürede tamamlanan Bayramiç Hükümet Konağı modern yapısı ile yenilendi.

Yapılan yatırımlarla tarımda olduğu gibi Turizmde de söz sahibi olan Bayramiç İlçesinde yapılar yenileniyor. Geçtiğimiz yılda depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılan Bayramiç Hükümet konağı da geçen bir yıllık süreçte tamamlandı.  Yakın zamanda hizmete açılması beklenen Hükümet konağı ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin neredeyse yenilenmeyen kurum binasının kalmadığına dikkat çekerek “Çanakkale’mizin Bir Kamu Binası Daha Modern İmkanlara Kavuşuyor. Çanakkale Bayramiç ilçesinde 2018 yılında çalışmalarına başlanan yeni Hükümet Konağı projesinde sona gelindi. Çanakkale’mizde neredeyse yenilenmeyen okul, hastane, hükümet konağı kalmadı. Hemşehrilerimizin hakkettiği kaliteli hizmeti sağlamak için gayret gösteriyoruz. Geleneksel mimari yapıyla inşa edilen binamız Akif’in hatıralarına ev sahipliği yapan Bayramiç’imize çok yakışacak. 3. Katlı Hükümet Konağımızın içerisinde Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Kaymakamlık gibi hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak kurumlar yer alacak. Şimdiden yeni Hükümet Konağı’mızın hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale’mizde ki tüm kamu binalarını modern imkanlarla hizmet verir hale kavuşturmayı hedefliyoruz” dedi.
Tamamlanan Hükümet Konağını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü de   ziyaret edereksona gelinen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Köklü, Hükümet Konağı Çalışmalarını yerinde inceleyerek son çalışma hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Şerife Erdem