Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü 2019 yılı program değerlendirmesi, gerçekleştirilen programlar ve yangın organizasyonlarına yönelik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına kuruma bağlı Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katıldı. Toplantıda  Orman İşletme Müdürleri 2019 yılı program ve gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili ayrıntılı sunumlar gerçekleştirerek  yaptıkları değerlendirmelerde bulundukları alanlarda yapılması gerekenler hakkında da bilgiler verdiler.  Yapılan sunumlara yönelik Bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri problem ve çözüm önerileri konularında görüşlerini belirttiler. 

Çok Zor Bir Mücadele Bizi Bekliyor
Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy değerlendirme toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “ 8 Orman İşletme Müdürlüğümüzün 2019 Yılı programlarını hedeflenen süre içerisinde, aksaklığa sebep vermeden gerçekleştirmesi, şube müdürlerimizin de 2019 yılı programlarının zamanında ve tekniğine uygun olarak gerçekleşmesini sağlayabilmek için, İşletmelere gerekli desteği vermesi ve denetleme yapmalarını gerekir.  Yangın Mevsimi başlamadan eksikler ve eğitimler tamamlandı. Bundan sonra yangının çıkmaması için her türlü çalışmanın yapılması, yangın çıktığında en kısa sürede, en etkin mücadelenin yapılmasını gerekir.  Bunları yaparken önce can güvenliğini dikkate alarak organizasyonu iyi yapmaya çalışacağız. Çok zor bir mücadele bizi bekliyor” dedi.
Çanakkale Orman Bölge Müdürü  Refik Ulusoy, konuşmasının sonunda  özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, 2019 yılının en az yangın ve hasarla geçmesini diledi.

Cuma Deren