Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ile ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partili üyelerin katıldığı iftar yemeği oldukça içten görüntülere sahne oldu.

Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, Yolindi Köyü'nde iftar sofralarını bir bir gezerek köylülerin dertlerini dinledi.
Köy halkının sıcak karşılamasıyla moral bulan Ak Parti teşkilatı iftar öncesi köyde bir dizi incelemelerde bulundu. İftarın ardından da köyde bir süre kalan ve köylüler İle çay içen Ak Parti teşkilatı, daha sonra köyden ayrıldı.

İftar sonrası açıklama yapan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; "Çanakkale'mizin her ilçesinde her mahallesinde her köyünde halkımız ile iftar sofralarında bir araya gelmeye çalışıyoruz. Mübarek ramazan ayının bereketini halkımızın sofralarında paylaşmayı amaçlıyoruz. Partimizin her kademesinde her gönüldaşımız, uğradığı iftar sofralarında halkımız ile bir araya geliyor. Bu vesileyle teşkilatımızın bütün kademelerine ve bizleri sofralarında ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ise "bizleri sıcakkanlığıyla karşılayan bütün Yolindi köyü sakinlerine teşekkür ediyoruz. Sadece beldemizde değil Biga'mızın bütün köylerinde yaşayan hemşerilerimiz ile gönül bağımız var. Onların sofralarına misafir olmak ve samimi karşılanmak bizleri sevindirdi" dedi.
İlçe Başkanı Ahmet Şahin ise Parti teşkilatı olarak köy ziyaretlerinin ramazan ayı boyunca devam edeceğini, ramazan sonrasında ise eksikliklerini tespit ettikleri birtakım köylerde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.


Kaynak: Haber Merkezi