Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda gerçekleşen etkinlikler ilk olarak Tahta Bacak Animatörün çocuklar ile oynadığı oyunlar ile başladı. Animatörün ardından program, Ramazan Etkinliklerinin vazgeçilmezi Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu ile devam etti. Kadim dostların tatlı atışmaları izleyenlere keyifli dakikalar geçirtti. Karagöz ve Hacivat gölge oyununun ardından ipli kukla gösterisi başladı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği gösteride ilginç tiplemelerin kuklaları sahnede boy gösterdi. Kukla gösterisi sona erdiğinde ise sahneye Ramazan Etkinliklerinin bir başka olmazsa olmazı Aşuk ve Maşuk çıktı. Gece, ikilinin eğlenceli kaçıp kovalamaları ile sona erdi.
 
Gösterileri izleyen Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek ekibe çiçek takdimi yaparak, kent halkının Ramazan Ayı'nı kutladı.
 
Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri 16 ve 23 Haziran 2017 Cuma günleri Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda devam edecek. Saat 21.30'da başlayacak olan etkinliklerde Ortaoyunu, Fasıl konseri, Sihirbaz Gösterisi gibi etkinlikler sahnelenecek.
 
Şerife Erdem
 


Kaynak: Haber Merkezi