“Derdimiz; Barış ve Kardeşlik,
Gayemiz; Kalpten Kalbe Yol,
Gönülden Gönül’ e Köprü Kurmak…!”
 
Bitmek Bilmez Enerjiyle, Akşam İftar, Sabah Sahur…
 
Üç günlük Çanakkale gezisinde, meydanların adeta tozunu attıran AK vekil Turan, dikkat çeken enerjisine “Sevdadandır” dedi ve ekledi;;
 
“Biz bu toprakları seviyoruz..!”
 
Başkent Ankara’nın Değil,
Çanakkale’ nin Vekilleriyiz…

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, memleketi Lapseki olmak üzere, Seçim bölgesinin neredeyse her noktasına temaslarda bulundu. 
 
Çan ilçesinde gençlerle sahurda buluşup Niyetlenen, Yenice’de ise oruç açan vekil Turan;
 
“Şehitler Coğrafyası, Çanakkalemizin vekilleriyiz, Başkentin değil” dedi.
 
Son üç günde seçim belgesinde neredeyse ayak basmadık nokta bırakmayan Milletvekili Av. Turan; “Vatandaşın dertleriyle dertlenmeyi, ruhumuzda aynı havayı solumayı kıymetli buluyoruz.
 Yollar, hastaneler, okullar hepsi yapılır.  Bakın etrafınıza her ilçemizin hastanesi, okulu, hükümet binası gibi, benzer çalışmalar yapılmasına gayret ediliyor.  Köylerimizin yolları, parke taşları büyük oranda yoluna girmeye başladı. Ama bizim esas derdimiz, toplumdaki huzurun, barışın, kardeşliğin devam etmesi. Esas gayemiz; toplumdaki kalpten kalbe yol yapmak, gönülden gönülle köprü yapmak” dedi.
 
Hafta sonunda, Şehitler coğrafyası Gelibolu yarımadasında, Şehitler abidesinde Partisinin il başkanlığınca organize edilen iftarda hemşehrileri ile buluşan vekil Turan, partili Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu tarafından ‘Termal Park’ta düzenlenen programa AK Parti İl başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Çan ilçe başkanı  Murat Okan, AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mahmut Çetin ve partililerle birlikte katıldı.
 
Vekil Av. Turan,  hemşehrilerine; “Fırsat bulduğumuz da hep buralardayız.  Her zaman söylüyorum biz Çanakkale’nin Vekilleriyiz.  Ankara’nın değil” diye seslendi ve ardından da şöle devam etti;
 
“ Biz bu toprakları, bu memleketi seviyoruz. Vatandaşımızın dertleriyle dertlenmeyi, ruhumuzda aynı havayı solumayı kıymetli buluyoruz”
 
Etrafa bakıldığında,  Irak, Suriye, en son olarak da  Arabistan ve  Katar’ da hep sorunlar görülüdüğünü anlatan Milletvekili Av. Turan;
“Ülkemize komşu ülkelerde hep sorunları görüyoruz . Ülkemiz her şeye rağmen, ufak tefek eksiklerimize rağmen, ekonomide, yatırımlarda, çevresinde örnek olan ülkelerin başında geliyor.
 
Allah huzurumuzu bozmasın, devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm ekibine yardım etsin daha büyük işler yapalım”dedi. 
 
Yenice ilçesinde açık teşekkür…
 
Milletvekili Av. Turan Referandumda Evet oyları ile kendilerini yalnız bırakmayan ilçelerden biri olan Yenicelilere, "Bizi Yalnız Bırakmadınız" hatırlatması yapıp teşekkür etti.
 
Ramazan programları kapsamında Yenice'de düzenlenen iftara katılan Milletvekili Av. Turan, Yenice Belediye Başkanlığı ve AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında; "Yenice bizi hiç yalnız bırakmadı biz de Yenice'yi yalnız bırakmayız" dedi.
 
Yenice'nin 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasında Çanakkale'de en yüksek oy oranıyla "Evet" dediğine vurgu yapan vekil Av. Turan,"Yenice bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her zaman bizim yanımızda, bizimle oldu.
 
Biz de Yenice'yi yalnız bırakmıyoruz. Bizim için özel bir yer. Burada olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. İlçemizi her alanda kalkındırmaya, geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizden merkeze kadar ilçemiz sınırlarında bulunan her bir noktada yatırımlar gerçekleştiriyoruz.
 
Köylerimizin alt yapı ve içme suyu sorununun bir kısmı çözüldü ve devam etmektedir. İlçemizde sağlık alanında ciddi yatırımları hayata geçirdik. Biz, Yenice'nin her zaman en iyisini hakkettiğini biliyor ve yatırımlarımıza durmadan devam ediyoruz" diye konuştu..

Erdem Sürek
 
 


Kaynak: Haber Merkezi