Komplo teorilerini kursakta bırakan o açıklamaya da,  vekil Turan imza attı.
 AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Milletvekili Ayhan Gider riyasetinde gerçekleşen ve kamuoyuna ‘Ucu açık’ anlatımı ile duyurulan toplantıdan çıkan mesaj dikkat çekti.
Vekil Av. Turan’ ın  ‘ucu açık’ diye tabir ettiği toplantıya dair attığı Tweet’ i, Danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ da paylaşmış ve okuyanda merak uyandırmıştı.
Merek uyandıran sözle bahsedilen buluşmada meğer;   referandumun asıl ‘Kazananları açıklanmış.
 İşte Referandumunun kazananları;
“ ‘evet’ diyen de, 
‘hayır’ diyen de….!”
AK Parti Milletvekili Av. Bülent Turan, 14 Mayıs tarihinde şu Tweet’ i atmış ve okuyanında da merak uyandırmıştı;
“Tüm ilçe başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, 3 kademe il bşk' mız vekillerimiz bir araya gelip ucu açık değerlendirmeler yaptık”

İki Dikkat Çeken Anlatıma,
Net Mesaj…

AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ ın attığı bir Twet ardından, merak uyandıran anlatımlarına iki dikkat çeken söz ile adeta açıklık geldi.
Milletvekili Av. Turan, AK Partili vekil Ayhan Gider ile birlikte, Partisinin Kurmayları ile bir araya gelmelerini, “Tüm ilçe başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, 3 kademe il bşk'mız vekillerimiz bir araya gelip ucu açık değerlendirmeler yaptık” diye attığı Tweet’ i ile dile getirmişti.
Vekil Turan’ ın, kaleme aldığı anlatımda, ‘3 kademe il bşk’ mız’ anlatımı ile ‘Ucu açık’ diye yaptığı söz konusu toplantının amacına anlatır sözü, Çanakkale siyasetinde bir anda çeşitli yorumlara da neden olmuştu.
 16 Nisan referandumu ardından gerçekleşen, dikkat çeken bu dev buluşmaya ilişkin atılan Twet ile gelen bilgilendirme üzerine,  çeşitli senaryoların yazıldığı gözlenmiş,
Bunlardan en dikkat çekeni de; AK Partili bazı isimler dışında, muhalefet kandından , ‘Çanakkale’ nin sandık sonucu, görevden almaları getirecek’ şeklinde olanı oldu.
14 Mayıs günü atılan ve siyaset gündeminde gün boyu konuşulan o Tweet ardından, AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Turan’ ın yaptığı açıklama, yazılan tüm senaryoları boş çıkarmaya yetti.
AK Parti’ nin Her Seçim Sonrası Yaptığı Şeyi Açıkladı;
 “Şapkayı önümüze alıp düşünen bir partiyiz”
AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Av. Turan, çok konuşulan Tweet’i ardından, olası yine çok konuşulacak sözlere imzasını koydu.
16 Nisan’da gerçekleşen halk oylaması sonrasında,  Çanakkale’deki AK Parti yönetimi ile sonuçları değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini tekrarlayan Milletvekili Av. Turan, kendisiyle birlikte AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in riyasetinde, İl Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, tüm ilçe başkanları ve Belediye Başkanlarının katılımıyla toplanıldığına değindi.
‘evet’ diyende, ‘hayır’ diyende kazandı…
Milletvekili Av. Turan, referandum sonrası AK Parti’nin Çanakkale kurmayları ile gerçekleşen buluşmada katılımcılara şöyle seslenmiş;
 “Önemli bir referandumu geride bıraktık. Yoğun bir kampanya dönemi geçirdik.
Ortaya çıkan sonuç neticesinde ‘evet’ diyen de ‘hayır’ diyen de kazanmıştır.
Sahil kesiminde en yüksek ‘evet’ oyuna ulaşan birkaç ilden biri olduk.
Çanakkalemiz de teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız büyük bir özveriyle çalıştılar.
Biz AK Parti olarak her seçimden sonra şapkamızı önümüze alarak düşünen bir partiyiz. Bugün de burada eksikliklerimizi bilmek ve ona göre çalışmak adına toplandık.
Daha çok çalışacağız. Yeniden başlıyormuşçasına büyük bir heyecanla işlere sarılacağız. Teşkilatlarımızla, ilçe ve belediye başkanlarımızla Çanakkale için çalışmaya devam edeceğiz.
Biz bu şehri seviyoruz ve buraya hizmet etmekten büyük keyif alıyoruz”

Erdem Sürek
 

 


Kaynak: Haber Merkezi