Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Şampiyonası finallerine katılan Tekirdağlı sporcular, müsabakada 88 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Çanakkale'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Şampiyonası finallerinde Tekirdağ İl Karması olarak 24 kız ve 24 erkek sporcudan oluşan yüzme takımı, yarışlarda 14 altın, 38 gümüş ve 36 bronz, toplamda 88 madalya alarak büyük bir iş çıkardı. Genel klasmanda da kızlarda takım halinde Türkiye 2'ncisi, erkeklerde ise, Türkiye 3'üncüsü olarak bu alanda da kürsüdeki yerlerini alarak kupalarını kaldırdılar.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak, bu başarıdan dolayı ilimiz adına büyük bir kıvanç duyduk ve başarıların artarak devam etmesi için hizmet noktasında daha neler yapabiliriz sorusunun tatlı bir heyecanını yaşamaktayız. Ayrıca, sporcularımızın bu performansı bizleri gelecek adına da umutlandırmakta olup, Türk sporu adına sevindirmektedir. Ekip ruhu içerisinde gerçekleşen bu büyük başarıda emeği geçen bütün sporcularımızı, velilerimizi, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. Tekirdağ, sizinle gurur duyuyor çocuklar" denildi. 


Kaynak: İHA