Bu anlamlı günde Çan  Devlet hastanesini ziyaret eden  Çan MYO El Sanatları Bölüm Başkanı ve öğrenciler, hemşirelerin gününü kutladılar. Hemşirelerin gününü kutlayan öğrenciler bu güne özel hazırladıkları seramik hediyelerini de takdim ettiler.

Her yıl çeşitli  ekinliklerle kutlanan ve Sağlık hizmetlerinin en önemli  bölümlerinden biri olan Hemşirelerin sorunlarını dile getirmek ve Hemşireleri onurlandırmak amacı ile kutlanan Hemşireler Günü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu anlamlı günde Hemşireleri unutmayan  ve Çan Devlet hastanesini ziyaret eden  Çan MYO  El Sanatları Bölüm başkanı ve öğrenciler, hemşirelerin gününü kutladılar.

Ziyarette El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Tuba Batu, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran öğrencileri yer aldı. Bölüm başkanı ve öğrenciler hastane ziyaretinde ilk olarak  Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Alpay ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Kısa ile bir araya geldiler.  Öğrenci ve Okul yöneticileri Hastanedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra servisleri ziyaret ederek hemşireler gününü kutladılar.  Seramik bölümü öğrencileri kendi elleri ile hazırladıkları Hemşireler gününe özel hediyelerini takdim ederek, hem verdikleri emekler için teşekkür ettiler hem de görevlerinde başarılar dilediler.

Burcu Erdal