Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ile birlikte  gerçekleştirdiği Çan İlçesi ziyaretinde kamu kurumları ve STK’ları ziyaret etti. Semizoğlu ve Deniz’in iilçedeki ilk durağı ise Çan Belediyesi oldu. Yerel seçimler sonrasında Çan Belediye Başkanı olarak seçilen   Harun Arslan’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.  Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu “Çan Belediye Başkanı olarak seçilen Harun Arslan’ı tebrik ediyorum. Çan sanayi kültürü ve nitelikli işgücü ile öne çıkan bir ilçemiz. Sanayi faaliyetlerini daha planlı hale getirmek üzere Odamızın da dahil olduğu Çan Karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan’a görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

 Ortak Sorunlarımızı İstişare Ettik

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, İlçedeki ikinci durağı ise  Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün’e ziyaret oldu.  İlçeeki STK ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde, Meclis Üyeleri, Okay Işık, Hayati Beceren ve 21 No’lu Komite Başkanı Hüseyin Şen  de hazır bulundu.  Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu  “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizin ekonomik kalkınması ve esnafımızın güçlenmesi için her zaman yanınızda olmaya gayret gösteriyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız, Çanakkalemizin ekonomik ve kültürel hayatının temel taşlarıdır. Çan sanayi kültürü gelişmiş bir ilçemiz olduğu için üyelerimizin Çan’daki esnaf ve sanatkarlar ile ticari ilişkileri oldukça fazla. Ortak sorunlarımızı istişare ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Tarıma Dayalı Sanayi Konuşuldu

Çan İlçe ziyaretinde Ziraat Odasını da ziyaret eden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz,   Meclis Üyeleri, Okay Işık, Hayati Beceren ve 21 No’lu Komite Başkanı Hüseyin Şen, Çan ziyareti kapsamında Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin ile bir araya geldiler.  Tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi  için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimizin öncelikli sektörleri arasında ilk sıralarda yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayi hakkında yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Deniz ve Çan Ziraat Odası Başkanımız Hasan Şahin ile değerlendirmelerde bulunduk. İlimizin ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan tarım ve tarıma dayalı sanayide 2024 yılında yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Üyeler de Unutulmadı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu .an İlçesi ziyaretinde Oda üyelerini de ziyaret etti.  Çanlılar Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sahibi Şaban Çöllü ile Kurular Yem Veterinerlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi ve aynı zamanda TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru’ya ziyaret gerçekleştirildi. Üye ziyaretleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamız üyelerinin ticari faaliyetlerini geliştirmek ve yaşadıkları sorunlara çözümler üretmek üzere Meslek Komite başkanlarımızla her ay bir araya geliyoruz. Üyelerimizin her alanda rekabet edebilirliğini ve yenilikçilik kapasitelerini geliştirmeleri için gayret sarf ediyoruz. Çan’da ziyaret etme fırsatı bulduğumuz üyelerimize gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber Merkezi