İş adamı, geçen dönem Belediye Meclis üyesi Zeki Mutlu, ’Çirkin Kral’ lakaplı, merhum Yılmaz Güney fotoğraflı sosyal medya paylaşımları eşiğinde, günlerdir çarpıcı eleştirilere imza atıyor.

 “HARAM, YALAN SALTANATI YIKILIR ELBET!?!..”

 Biga Ticaret ve Sanayi Odası binasının zemin katında açılan markete tepki gösteren İşadamı Mutlu; “Ticaret odasında, Ticaret mli olur?” diye sordu.

 Fatih Kısaparmak’ ın; “Haram, yalan, talan saltanatı yıkılır elbet” şeklindeki şarkısı eşliğinde yaptığı paylaşımları ile duruma tepki gösterdi.

 İDDİALARININ ARDI ARKASI KESİLMEDİ

 Bigalı işadamı Mutlu, bir başka paylaşımında, isim vermeden çok iddialı sözler etti. Şu ifadeleri kullandı;

 “Hepsı sadece kalafat yolundaki inşaatlardan, 72 daire avanta aldılar. Yenıyaka’ dan ne kadar, imara açılan Bigaspor’ u bitiren Biga’ nın firmalarından, kocakafalı şam babalarının 100 küsür dönümü imara çevıren, tenezzül eden,  ama o tırlarını gönderdi Biga’ nın en büyük sivil toplum örgütünü siyasete bulaştıran, tuh sızın ervahınıza doymadınız.  Allah doyursun gözlerinizi. Sanayi ve şehir içindekiler, Şakirbey yolu, cumhuriyet mah.ve ötekiler.” 

 --------------------------------------------

 İŞADAMI MUTLU, VERİP VERİŞTİRİYOR

 PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLDU

 ---------------------------------------------

 Günlerdir yaptığı eleştiri yüklü paylaşımları ile Biga’ da gündem olan işadamı Zeki Mutlu; “Ticaret odasında, ticaret mi olur?”^şeklindeki soruya yanıt arıyor.

 Her paylaşımı ayrı bir olay, her ifadesi ayrı bir dikkat çeken, geçen dönem Biga belediye Meclis üyesi Zeki Mutlu,  ’Çirkin Kral’ lakaplı, merhum Yılmaz Güney fotoğraflı sosyal medya paylaşımları eşiğinde, günlerdir çarpıcı eleştirilere imza atıyor.

 “HARAM, YALAN SALTANATI YIKILIR ELBET!?!..”

 Biga Ticaret ve Sanayi Odası binasının zemin katında açılan markete tepki gösteren İşadamı Mutlu; “Ticaret odasında, Ticaret mli olur?” diye sordu.

 Fatih Kısaparmak’ ın; “Haram, yalan, talan saltanatı yıkılır elbet” şeklindeki şarkısı eşliğinde yaptığı paylaşımları ile duruma tepki gösterdi.

 Paylaşımlarında; “ eyyyyy kocakafalı şam babaları Biga’ yı bitirdiniz. Bigaspor’ u bitirdiniz, 110 dönüm tarlaları rant’a,  arsalara cevirdiniz.15 tırı seçim konvoylarında gezdirip menfaatiniz için siyaset yaptınız. bu haramzadeleri artık burada görmek istemiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin en büyüğü Biga TSO’ yu kullandınız yazıklar olsun.

 Takdiri ilahi. ne ekerseniz yandaşlarınız gibi onu biçeceksiniz. Şimdi üyelerimizin yerini üyelerimize iade ediniz lütfen.” çağrısına imza atan Mutlu,  birçok iddialı çıkış yaptı.

 Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda, uzun yılar yönetici olarak görev üstlenen Zeki Mutlu, dikkat çeken bir diğer paylaşımında hayli iddialı sözler etti.

 İDDİALARININ, ARDI ARKASI KESİLMEDİ…

 Bigalı iş adamı Zeki Mutlu, “ eyyyyy haramzadeler. eyyyyy tırcılar.  Bayrama kadar terbiyemi bozmuyorum. ondan sonra olacakları sizler düşünün. Lütfen üyelerimize ait kantini boşaltıp, gerçek sahiplerine açın.” Çağrısında bulundu.Bir paylaşımında da; “evvet sıra geldi İÇTAŞ’ a, 1’ e alınıp 10’ a satılan topraklara. Bir de av ayrı alıyor, kasabanın şerifi ayrı alıyor, hepsi bankamatik memuru. Oysa ki hepsi benim ofiste yapılıyor ya, ben avanta yemeyi  bilmiyor muyum.  Allah korusun. bır iskemleye bile tenezzül etmedım, tabi ben 8 yıllık belediyenin avukatı oğlumu istifa ettırdim. Alanlar parti kadın başkanı. şirket'ın ord.profosörleri. koordinatörleri. mezbahanın dayak yiyen veto ları. hepsı sadece Kalafat yolundaki inşaatlardan, 72 daire avanta aldılar. Yenıyaka’ dan ne kadar, imara açılan Bigaspor’ u bitiren Biga’ nın firmalarından, kocakafalı şam babalarının 100 küsür dönümü imara çevıren, tenezzül eden,  ama o tırlarını gönderdi Biga’ nın en büyük sivil toplum örgütünü siyasete bulaştıran, tuh sızın ervahınıza doymadınız.  Allah doyursun gözlerinizi. Sanayi ve şehir içindekiler, Şakirbey yolu, cumhuriyet mah.ve ötekiler.”   İfadeleri ile çok iddialı bir çıkışa imza attı.

 Erdem Sürek