İktidarı, muhalefeti, Yerel Yönetim’ de söz sahibi olmak için haftalardır Çanakkale odaklı projelerini seçmene anlattı.Adaylar Anlattı, Çanakkale Dinledi Son sözü, Seçmen Söyleyecek.

BAŞKENT’TEN, MANEVİ BAŞKENT’E

Bir yanda, zorlu yarışın tek kadın adayı eski vekil AK Partili Jülide İskenderoğlu…

Diğer yanda, partisinin Genel Başkan yardımcılığını da yapmış CHP’ li Muharrem Erkek…

Bu iki isim, Başkent’te vekillik dönemlerinde edindikleri siyasi tecrübelerini sahaya yansıttıkları seçim çalışmaları ile partililerinden tam not ala dursun;Gençliği kadar, talip olduğu Başkanlık görevi için, son bir dönemdir yürüttüğü Belediye Meclis üyeliği görevinde edindiği tecrübe ve birikimi yanında, siyaset kamuoyundan beğeni topladığı gözlenen projeleri ile isminden söz ettiren İYİ Partili Burak Kunt. Belediye Başkanlığı yarışında, deyim yerinde ise artık son düzlüğe girdiler.Bu üç isim gibi, Belediye ve İl Genel Meclis üyeliğine aday, onlarca siyasetçinin, şehrine, doğduğu büyüdüğü topraklara hizmet arzusuyla çıktıkları yolun, sonuna resmen gelindi. Bu gün saat 17:00’den itibaren, adaylar propaganda çalışmalarını sonlandırıp, son sözü 31 Mart Pazar günü söyleyecek olan seçmene bırakacaklar.

 ------------------------------------------------

 ADAYLAR ANLATTI, ÇANAKKALE DİNLEDİ     

 

SON SÖZÜ, SEÇMEN SÖYLEYECEK

 ---------------------------------------------------

 Türkiye siyaset kamuoyunun aylardır gündemini meşgul eden, Mahalli İdareler Seçimi sürecinde sona gelindi. Bu gün itibariyle, propaganda çalışmaları tamamlanıyor, son sözü yarın seçmen söyleyecek.

 Cadde ve sokaklarda, çarşıda, pazarda, uzunca zamandır gözlenen zorlu ve bir o kadar da yorucu Seçim maratonuna dahil adaylar, bu gün saat 17:00 itibari ile seçim çalışmalarını noktalıyorlar.

 Söylemleri kadar, siyasi dillerinin, Çanakkale’ye hizmet konusunda ortak olduğu gözlenen, Belediye Başkanlık yarışında, bir önceki Genel ve Yerel seçim sonuçlarına göre, ipi göğüslemeye yakın oldukları değerlendirilen Üç siyasi partinin, üç Belediye Başkan adayının, sahada sergiledikleri performansları hayli dikkat çekmişti.

 Kelimenin tam anlamıyla, gece gündüz sahada, seçim çalışması yürüten, Başkanlık koltuğuna yakınlıkları, seçmenin gözünde neredeyse birbirine eşit olan, AK Parti, CHP ve İYİ Partili Başkan adaylarının, mesele Çanakkale olunca, kullandıtkları dilin de ortak olduğu gözlenmişti.

 HER ŞEY ÇANAKKALE İÇİN…”

 İktidarı, muhalefeti, Yerel Yönetim’ de söz sahibi olmak için haftalardır Çanakkale odaklı projelerini seçmene anlattı.

 Adaylar Anlattı, Çanakkale Dinledi

 Son sözü, Seçmen Söyleyecek.

 BAŞKENT’TEN, MANEVİ BAŞKENT’E

 Bir yanda, zorlu yarışın tek kadın adayı eski vekil AK Partili Jülide İskenderoğlu…

 Diğer yanda, partisinin Genel Başkan yardımcılığını da yapmış CHP’ li Muharrem Erkek…

 Bu iki isim, Başkent’te vekillik dönemlerinde edindikleri siyasi tecrübelerini sahaya yansıttıkları seçim çalışmaları ile partililerinden tam not ala dursun;

 Gençliği kadar, talip olduğu Başkanlık görevi için, son bir dönemdir yürüttüğü Belediye Meclis üyeliği görevinde edindiği tecrübe ve birikimi yanında, siyaset kamuoyundan beğeni topladığı gözlenen projeleri ile isminden söz ettiren İYİ Partili Burak Kunt.

 Belediye Başkanlığı yarışında, deyim yerinde ise artık son düzlüğe girdiler.

 Bu üç isim gibi, Belediye ve İl Genel Meclis üyeliğine aday, onlarca siyasetçinin, şehrine, doğduğu büyüdüğü topraklara hizmet arzusuyla çıktıkları yolun, sonuna resmen gelindi. Bu gün saat 17:00’den itibaren, adaylar propaganda çalışmalarını sonlandırıp, son sözü 31 Mart Pazar günü söyleyecek olan seçmene bırakacaklar.

 Erdem Sürek